Jensen Låse ApS

Værdiskabe og pengeskabe

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

Værdiskabe og pengeskabe

PAS PÅ DINE VÆRDIGENSTANDE MED ET SIKKERT VÆRDISKAB

Du kommer ikke udenom et indbrudssikkert værdiskab, hvis du har noget liggende i dit hjem af “ekstra” værdi, som du gerne vil have er sikret ekstra godt i tilfælde af, at der skulle dukke ubudne gæster op i dit hjem, når du ikke er hjemme. Vi kender alle til det, at miste noget af værdi på den ene eller anden måde.

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

KØB ET LILLE ELLER STØRRE VÆRDI- ELLER PENGESKAB SOM ER INDBRUDSSIKKERT

Det er så brandærgerligt, når moster Odas dyre, arvede og virkelig flotte sølvtøj til en formue er stjålet og væk, når du kommer hjem fra en skøn ferie eller et afslappende roligt weekendophold, og frustrerende opdager du har haft indbrud, og derfor møder et gennemrodet hus uden nogen værdier tilbage. Jensen Låse hjælper også med oplukning.

Måske har du penge liggende, dyre arvesmykker, vigtige personlige papirer eller en privat data back-up til edb, som du har brug for at få låst inde i et værdiskab. Driver du virksomhed eller butik, så sørger vi naturligvis også for at dagens omsætning er låst så sikkert inde som muligt i et pengeskab, når du lukker og slukker som sidste mand inden du forlader butikken efter en god spændende arbejdsdag.

Et værdiskab passer kort sagt godt på alle dine vigtige værdier som skal sikres EKSTRA GODT, når du er ude af hjemmet, eller når du går hjem fra arbejde.

JENSEN LÅSE STÅR FOR LEVERING OG INSTALLERING AF VÆRDISKABE TIL PRIVATE OG ERHVERV

Vi leverer og installerer nye og yderst topsikrede værdiskabe, der gør familien ekstra tryg og sikker på deres værdigenstande er ekstra godt sikret mod tyveri, og låst inde i et forsikrings godkendt værdiskab.

Hos Jensen Låse sælger, leverer og monterer vi godkendte værdiskabe og pengeskabe til både private, butikker og virksomheder, som passer perfekt til dine, familiens eller virksomhedens behov. Vi fører et stort flot udvalg, og vi vejleder dig altid personligt i, hvad netop du har brug for.

Låsesmeden monterer altid dine værdi- og pengeskabe, så de er godt boltet fast og kun efter officielle forskrifter. Når du vælger os til at montere dit værdiskab, så er du sikker på, at værdiskabet sidder korrekt og ordentligt fast, og det ikke er let at løbe af sted med selvom uheldet skulle være ude.

HVAD HAR DU BRUG FOR?

EKSTRA GOD SIKRING – VÆRDISKABE, PENGESKABE, BRANDSKABE, DATASKABE, VÅBENSKABE ELLER NØGLESKABE?

Vi tilbyder tyverisikre pengeskabe, sikrede våbenskabe, værdiskabe til dagens omsætning, og brandsikre dataskabe, så du undgår at vigtige elektroniske data går tabt, hvis der opstår brand. De fleste af vores værdi- og pengeskabe er brandsikre.

Jensen Låse er eksperter i værdi- og pengeskabe – vi sælger, leverer og monterer værdiskabe, så de lever op til forskrifterne om sikkerhed, og sørger for, at uvedkommende ikke har adgang til dine værdier, kontakter og papirer.

KONTAKT OS, NÅR DU HAR BEHOV FOR VÆRDISKABE TIL VÆRDIER DER SKAL SIKRES EKSTRA GODT

– Pengeskabe, i alle sikringsklasser
– Værdiskabe efter krav og behov.
– Våbenskabe
– Skabe til indmuring i vægge
– Dataskabe
– Brandskabe
– Nøgleskabe

Har du brug for råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt sikrer dine værdier ekstra godt, så er du velkommen til at tage en snak med os.

Jensen Låse sørger ALTID for, at du får den bedste og mest sikre løsning.