Jensen Låse ApS

Udskiftning af lås

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

SKIFT LÅS I HOVEDDØR

UDSKIFTNING AF LÅS – UDSKIFTNING AF LÅS TIL EN FAIR PRIS

Skal du have udskiftning af lås enten i hoveddøren, terrassedøren eller i virksomheden? Vi klarer lynhurtigt en udskiftning af lås, så din bolig eller virksomhed igen er sikker. Gamle låse bliver slidte og skal ind imellem have skiftet lås. Står du og mangler en god pris på udskiftning af din lås, så giv os et kald og vi giver dig et godt tilbud, du kun kan sige ja til. Vi skifter låsen lynhurtigt for dig, og vi kan også omstille af låse, så den samme nøgle virker alle steder, også til postkassen.

Måske flytter du, eller boligforeningen får nye lejere og hoveddøren skal have nye nøgler eller ny lås. Vi kører fast i mange boligforeninger og hjælper viceværter med nye nøgler, nye låse og udskiftning af lås til nye lejere. Med en udskiftning af en gammel lås til en ny godkendt lås, kan du roligt sove om natten, velvidende at sikkerheden er i top, mens du sover skønhedssøvn.

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

UDSKIFTNING AF LÅS – SKAL / SKAL IKKE – GÅ EFTER KVALITET OG SIKKERHED

En udskiftning af en lås koster ikke en bondegård, men det er en sikker investering i at undgå et ubehageligt indbrud, for nye godkendte låse gør det svært for tyven at komme ind, og som de fleste godt ved, så foretrækker tyven de nemme boliger med gamle slidte låse der er nemme at bryde op.

SKIFT AF LÅS – HURTIG UDSKIFTNING AF LÅS. VI ANBEFALER 2 EFFEKTIVE NYE LÅSE PÅ HVER DØR DER SIKRER DIN BOLIG PRÆVENTIVT MOD INDBRUD

Hvordan sikrer du dig så mod listige sultne indbrudstyve? Vi anbefaler altid 2 låse på hver dør, hvoraf den ene lås har nøgle på begge sider. Det er præventivt forebyggende, og det betyder, at tyven ikke kan komme så nemt ud og ind gennem døre, når der skal bruges nøgle for at åbne låsen.

En snedig tyv der er kommet nemt ind gennem dine vinduer, kan ikke stikke af ved at åbne dørene indefra, når den ene lås i døren skal bruge nøgle for at kunne åbnes. Det er møg besværligt for tyven, og gør din bolig mere sikker. Vi sikrer os, at alle dine døre har de anbefalede godkendte låse installeret, så dørene ikke kan bruges som nem flugtvej.

UDSKIFTNING AF LÅS

VI GØR LIVET SURT FOR TYVENE MED NYE DØRLÅSE

En udskiftning af lås går hurtigt, når vi har fundet det helt rigtige til dig. Skal du have omkodet / omstillet dine låse samtidig, så du har samme nøgler til alle dine låse, så klarer vi også den. Vi finder et godt tilbud til dig, når vi kender omfanget af opgaven. Giv os et kald så vi kan besigtige dine døre og evt. give dig et låsetjek samtidigt med udskiftning af din lås. Jensen Låse er din partner og låsesmed i Næstved og resten af Sydvestsjælland.

VI UDSKIFTER LÅSE BÅDE FOR PRIVATE, VIRKSOMHEDER OG BOLIGFORENINGER

Uanset om det er dit private hjem eller din virksomhed der har brug for udskiftning af låse, så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig. Få tjekket om dørlåsene er af nyere dato og opfylder alle sikkerhedskrav, og gør de ikke det, så udskifter vi låsene og installerer nye godkendte kvalitets dørlåse der opfylder alle sikkerhedskravene.