Jensen Låse ApS

Låsesmed til boligforeninger

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

Låsesmed til boligforeninger

EFFEKTIV LÅSESMED TIL BOLIGFORENINGER

Mangler I en fast og pålidelig låsesmed til jeres boligforening, ejerforening eller andelsboligforening? Lad os være med til at optimere jeres sikkerhed og installere smarte låsesystemer, som gør det nemt for beboerne at komme ud og ind samt beskytte deres ting. Jensen Låse er fast låsepartner i mange boligforeninger, så I kan altid få fat i os, hvis der opstår problemer eller akutte behov, og vi kommer lynhurtigt ud til jer. Det giver tilfredse og trygge beboere.

Sikkerhed og kvalitet er nøgleord for os, og vi garanterer dig, at du får en professionel, sikker og kvalitetsmæssig løsning hver eneste gang.

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

ERFAREN LÅSESMED BOLIGFORENINGER, ERHVERV, KLINIKKER OG VIRKSOMHEDER.

Ønsker I os som fast låsepartner, behøver I ikke at tegne et abonnement med store månedlige gebyrer. Vi installerer det I har behov for til fordelagtige priser, og laver justeringer og løbende forbedringer, når I ønsker det. På den måde betaler I kun for det I har brug for.

Hos Jensen Låse tilbyder vi en bred vifte af tjenester, og vi giver også gerne gratis rådgivning til at finde den bedste løsning til jer. Vi tilbyder for eksempel smarte låsesystemer, hvor den samme nøgle bruges til både bolig, postkasse, kælder og skur. Denne service kan fint kombineres med vores indbrudssikring på vinduer og døre samt vores gratis sikringstjek af lejligheder og fællesområder. På samme måde kan I få sikret jeres porte til gårdarealer, så I skaber et privat miljø, hvor beboerne kan have deres ting i fred.

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

FÅ EN INDBRUDSSIKKER BOLIGFORENING MED NYE LÅSESYSTEMER

Skal du for eksempel have indbrudssikret dine døre og vinduer mod ubudne gæster i Korsør? Så er Jensen Låse på sagen! Få lavet et sikringstjek og få gode råd til hvordan du optimerer din, familiens og virksomhedens sikkerhed.

Antallet af indbrud i private hjem ligger relativt højt i Danmark.

Vi ved fra statistikkerne, at indbrud altid er koncentreret i de mørke vintermåneder og i store ferieuger, som juleferie, påskeferie og sommerferie. Indbrud sker ofte i de tidlige morgentimer, når du lige er taget på arbejde og igen i de tidlige aftentimer og inden du kommer hjem.

Hos Jensen Låse får du et effektivt sikkerhedstjek af dine døre og låse, så du præventivt kan forebygge indbrud med de rigtige og sikkerhedsgodkendte nye låse og nøgler.

JENSEN LÅSE – LÅSESMED I BOLIGFORENINGER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE ERHVERVSKUNDER, VICEVÆRTER OG LEJLIGHEDKOMPLEKSER

Vi er eksperter i låsesystemer til virksomheder. Et låsesystem betyder, at flere nøgler kan passe i samme lås. Det er super smart, når du har mange medarbejdere. Kobler du elektronisk styring på, kan du med en elektronisk løsning gøre betjeningen mere enkel og mere overskuelig for alle ansatte.

For virksomheder og private er det generelt en god idé at kigge efter hvilken certificering din låsesmed har. Alle vores låsesmede er professionelle certificerede låsesmede, og alle besidder en stor faglig ekspertise som kommer dig som kunde til gode. Vi kan derfor tilbyde en rigtig høj service og kompetent rådgivning på låseområdet.

Du kan altid forvente et smil, en god service og gode priser. Ring til os i dag på 41 31 70 90 og få en uforpligtende snak om jeres behov. I er også velkommen til at udfylde vores formular , så ringer vi jer op.

Vi tilbyder vores service på Sydvestsjælland, og vi kan være hos jer inden for 30 minutter.

Tilpasset ordning

FÅ EN GOD ORDNING TILPASSET TIL JERES LÅSEBEHOV I BOLIGFORENINGEN

Hos Jensen Låse har I et hav af muligheder for et effektivt låsesystem i boligforeningen. Vi tilbyder blandt andet:

– Låsesystemer med kopisikre nøgler
– Elektronisk adgangskontrol med låsebrik
– Udskiftning og omkodning af låse
– Samme nøgler til opgangsdøre, lejligheder, kælderrum, porte til baggårde, skure mv.
– Indbrudssikring og sikringstjek af både lejligheder og fællesområder
– Sikring af porte til gårdmiljøer og porte, så cykler havemøbler kan være i fred
– Automatiske døråbnere på fx porte, så det er let at komme ud og ind
– Reparation og løbende service på automatiske døre og dørpumper
– Løbende forbedringer af låse og sikkerhed
– Postkassesystemer til hele ejendommen – og samme nøgle til både hoveddør og postkasse
– Nøgleservice og omkodning af låse, når beboere fraflytter og nye flytter ind
– Vedligeholdelse af låse – både i lejligheder og på fællesarealer