OPLUKNING af døre

låst dig selv ude? bare rolig - vi hjælper dig med oplukning af dør

Det er naturligvis møg ærgerligt at have smækket dig ude eller mistet dine nøgler, så du nu står og ikke kan komme ind i din bolig. Skulle uheldet være ude og du ikke kan komme ind, så hjælper vi dig lynhurtigt med oplukning af din dør. 

Vi kender det alle, at det sommetider går lidt for stærkt, fordi du har travlt med at komme ud af døren på arbejde, til sport eller bare lige skulle ned i kiosken og hente noget, og ja vupti, det gik lidt for stærkt, og det går pludselig op for dig, at nøglen ligger inde i lejligheden, og der ligger den jo sådan set rigtig sikkert og fint, hvis ikke det var fordi, at du stod på den forkerte siden af døren.

MODTAG ET TILBUD PÅ OPLUKNING MED DET SAMME

Erhverv – Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Vi lukker din dør op for dig, når du har mistet din nøgle

Har du mistet din nøgle, eller smækket dig ude? Kontakt os, og vi sender lynhurtigt en låsesmed hjem til dig. 

  • Husk at vi har brug for gyldigt billedelegitimation for at kunne åbne din dør. 
  • Ved oplukning af din dør, er vi så nænsomme som muligt. 
  • Er din nøgle blevet stjålet, anbefaler vi udskiftning af låsen eller omkodning.

vigtigt!! Vi har brug for gyldigt billedlegitimation ved oplukning af dør

Det giver jo lidt sig selv, at vi kun kan lukke din dør op, hvis vi kan være sikre på, at det virkelig er dig der bor bag døren. Når du ringer til os, fordi du har smækket dig ude, så skal du kunne fremvise gyldigt billedlegitimation. På den måde sikrer vi os, at vi har fat i den rigtige beboer og ejer af huset/lejligheden. 

Har du ingen gyldig billedelegitimation til oplukning af din dør, fordi du har låst dig selv ude og alt ID ligger i din taske inde bag døren, så er det også muligt at ringe til din søster, mand/hustru eller mor, der kan verificere, at du er dig, og vi gerne må lukke døren op. 

Uden dette, kan vi desværre ikke hjælpe dig med en oplukning af døren. Vi skulle nødig lukke de forkerte ind i dit hjem, så sørg for at have dette parat, når vi ankommer for at hjælpe dig. Det gør nemlig, at vi hurtigere kan få dig sikkert og hurtigt ind i dit hjem igen.

låsesmeden klarer nemt en oplukning af din dør

Vi har mange års erfaring i at hjælpe folk ind gennem låste og smækkede døre – vi klarer oplukning af døre for både private og erhverv. De fleste af os har prøvet det, og vi forstår godt, at du har travlt og er utålmodig, og bare gerne vil ind i din bolig igen så hurtigt som muligt. 

Det er ikke rart at stå ude i opgangen eller udenfor i kulden og vente. Vi kommer derfor så hurtigt vi kan, og hjælper dig med at lukke døren op. 

Ofte klarer vi at lukke din dør op i løbet af få minutter og vi anvender altid den mest hensigtsmæssige metode. Vi benytter som autoriserede låsesmede altid kun godkendt special værktøj til at få dig ind i varmen igen.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…