Jensen Låse ApS

Nye låse og sikring

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

Nye låse og sikring

BRUG FOR EN NY DØRLÅS?

Nyt hjem, nye låse – tænker du også sådan?
Du glæder dig selvfølgelig til at flytte ind i dit nye hjem, men du har det alligevel i tankerne og baghovedet, at du aldrig rigtig helt inderst inde ved, hvem der mon stadig har nøgler til dit nye hjem.

Når du overtager din nye lækre drømmebolig enten som ejer eller lejer, så anbefaler Jensen Låse, at du enten får udskiftet de gamle låse med nye låse eller får omkodet de nuværende gamle låse, så du sikrer dig, at du og din familie kan føle jer trygge i jeres nye hjem, og være sikre på, at I er de eneste der har adgang fremover.

Nye låse virker sikkert og trygt, og er altid lækkert at få installeret. Du kan også opleve, at de gamle låse er utrolig slidte når du flytter ind, og det er derfor i sidste ende mere sikkert at få installeret nye flotte låse.

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

LÅSESMEDEN ANBEFALER LÅSETJEK HVERT 10. ÅR – FÅ NYE SIKRE LÅSE. SIKRE DØRLÅSE TIL PRIVATE OG ERHVERV

I Jensen Låse anbefaler vi, at du får lavet et låsetjek. Det gør vi, fordi mange danske hjem får uventet besøg, især op til ferier og højtider, hvor de fleste af os er taget et smut på ferie for at slappe af og nyde et frisk pust væk fra hverdagens trummerum, og huset derfor ofte står tomt. Tomme boliger er indbrudstyvens foretrukne hovedret.

Det er nemlig nemt at bryde uforstyrret ind, når ingen er hjemme og låsene ikke er i orden. Når du så kommer hjem fra ferie, og opdager der har været indbrud føles det møg ubehageligt, at der har været nogen i dit hjem og måske endda har rodet det hele til, stjålet dine værdigenstande som betyder meget for dig, hugget alt dit elektroniske udstyr som dyre bærbare computere, nye ipads, dyre kameraer, flotte arvesmykker, tømt ungernes elskede lyserøde sparegris og stjålet andre let omsættelige værdigenstande.

Ofte har tyven ikke særlig lang tid til rådighed i din bolig, så vi anbefaler du får et låsetjek, der er med til at besværliggøre de nemme flugtveje gennem hoveddøre, kælderdøre og terrassedøre. Det handler om at gøre det besværligt at bryde ind og komme ud, for tyven vil ofte hellere vælge et andet hus, der er lettere at bryde ind i. Nye låse modvirker indbrud og vi anbefaler altid 2 låse på hver dør.

2 EFFEKTIVE NYE LÅSE PÅ HVER DØR SIKRER DIN BOLIG PRÆVENTIVT MOD INDBRUD. VI GØR LIVET SURT FOR TYVENE MED NYE DØRLÅSE

Hvordan sikrer du dig så mod indbrudstyve? Vi anbefaler altid 2 låse på hver dør, hvoraf den ene lås har nøgle på begge sider. Det er præventivt forebyggende, og det betyder, at tyven ikke kan komme så nemt ud og ind gennem døre, når der skal bruges nøgle for at åbne låsen.

En tyv der er kommet nemt ind gennem vinduerne, kan ikke stikke af ved at åbne dørene indefra, når den ene lås i døren skal bruge nøgle for at kunne åbnes. Det er besværligt for tyven, og mere sikkert for dig og din bolig. Vi sikrer os derfor, at alle dine døre har de anbefalede låse installeret, så dørene ikke kan bruges som nem flugtvej.

For private og erhverv

VI INSTALLERER NYE LÅSE BÅDE FOR PRIVATE OG VIRKSOMHEDER

Bræk-sikring sikrer at koben og andre bræk værktøjer er stort set ubrugelige. Det er en effektiv og billig løsning, når du vil sikre dit hjem ekstra godt. Vi anbefaler altid denne type sikring, som minimum til de udadgående døre da de er alt for lette at bryde op.

Uanset om det er din drømmebolig eller din virksomhed der har brug for nye sikre låse, så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig. Få tjekket om dørlåsene er af nyere dato og opfylder alle sikkerhedskrav, og gør de ikke det, så installerer vi nye kvalitets dørlåse der opfylder alle sikkerhedskravene.

KASSELÅSE OGSÅ KALDET SMÆKLÅS – BÅDE FOR PRIVATE OG VIRKSOMHEDER

Kasselåsen fungerer som en ekstra lås, og supplerer den eksisterende lås i døren. Låsen er placeret uden på døren, og bruges ofte ved tynde døre. Låsen består af en vrider placeret på den ene side og en cylinder på den anden. Du kender nok kasselåsen under navnet smæklås. Ønsker du et højere sikkerhedsniveau i dit hjem, så kan du med fordel vælge at få monteret en kasselås med smæklås, så døren nemlig altid låst når du lukker den.

Hos Jensen Låse sørger vi for, som låsesmede, at sikre os, at din bolig er så sikker og tryg som muligt for dig og din familie. Vi forstår at sikkerhed er vigtigt for dig, og vi gennemgår derfor professionelt hele boligen og alle dine dørlåse.

Du er hos os garanteret en god personlig rådgivning, der tilgodeser dine og familiens behov for nye låse. Vi har mange års erfaring i lynhurtigt og professionelt at installere dine nye låse, og vi gør det endda med et smil på læben, for vi ved, at et sikkert hjem og godkendte dørlåse betyder tryghed for alle, både børn og voksne.

Vi leverer og monterer kun kvalitetsprodukter og altid til gode priser.