Jensen Låse ApS

Dørpumper

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

Dørpumper

FÅ SMARTE AUTOMATISKE DØRLUKKERE OG DØRPUMPER

Måske er du mageligt indrettet eller blot praktisk anlagt og vil gerne have døre, der automatisk lukker for dig, dine ansatte og kunder?

Vi står for montering og justering af dørpumper. Hvis du har en dørpumpe, der skal justeres eller monteres, så er vi klar til at hjælpe.

Det kan en god, effektiv og smart dørpumpe hjælpe dig med. Vi opsætter stilrene og funktionelle dørpumper i både virksomheder, på plejehjem, på skoler og i boligforeninger, hvor vi gør dagligdagen meget nemmere for skønne beboere, legende børn, glade besøgende og dygtige ansatte.

Smarte dørpumper, funktionelle dørpumper og effektive dørlukkere kan være nyttige i rigtig mange sammenhænge. Det kunne være i hverdagen, hvor du har brug for det hele glider lidt nemmere, og dørene automatisk lukker når du går. Måske i den hyggelige gård i boligforeningen, hvor porten automatisk lukker igen efter dig, i kælderen eller på plejehjem, skoler og hospitaler, hvor en automatisk dørpumpe gør det lettere for både de voksne, børnene, de ældre, patienterne og de handicappede at komme ud, og rundt mellem afdelinger i bygningerne, da dørene automatisk lukker sig selv bagefter.

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

FORSKELLEN PÅ DØRPUMPER OG DØRAUTOMATIK (ELEKTRISK DØRPUMPE)

Dørpumper er mekaniske pumper, der kun er i stand til at lukke døren automatisk efter dig, hvorimod dørautomatik er elektroniske dørpumper der både kan åbne og lukke døren for dig.

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

DØRPUMPER OG DØRLUKKER GØR DET NEMT FOR ALLE AT KOMME IND OG UD – VI STÅR FOR JUSTERING OG MONTERING

En dørpumpe sikrer, at en dør automatisk kan lukke døren efter dig. Døre der automatisk lukker er både praktiske og bekvemmelige, godt for varmeregningen og for trygheden, for det betyder at alle ikke bare kan gå ind, fordi døren står åben. En dørpumpe er derfor en god enkel løsning, der kan være til stor hjælp i mange situationer. Du kender dem sikkert fra hospitalerne, hvor de servicerer mange daglige besøgende og patienter.

Og skal det være rigtig smart og lækkert, så har du mulighed for at øge sikkerheden, når dørpumpen kobles sammen med elektroniske adgangssystemer, så døren eller porten kun åbner sig for de rigtige personer. I forretninger og virksomheder kan dørautomatik kobles sammen med automatiske censorer eller udtryk, og sikre at kun bestemte personer har adgangs muligheder. Modtag et tilbud på velfungerende dørautomatik eller dørpumpe.

FLOTTE DORMA DØRPUMPER MED PRISVENLIG DØRPUMPEPRIS

Personlig rådgivning til dig der søger de bedste løsninger inden for dørlukkere, dørpumper og dørautomatik, er et af vores specialer som eksperter på området. Vi forhandler, monterer og tilbyder alt fra de helt enkle løsninger på en enkelt eller to døre til større systemer ved nybyggerier og renoveringer. Og vi giver dig naturligvis et rigtig godt og prisvenligt tilbud, både på de helt små spændende opgaver og på de store funktionelle løsninger til virksomheder og institutioner.

Indendørs og udendørs

MONTERING, INSTALLERING OG SERVICERING AF AUTOMATISKE DØRPUMPER OG DØRLUKKERE BÅDE INDENDØRS OG UDENDØRS

– Montering og servicering af dørlukkere og dørpumper
– Mekaniske pumper og elektriske dørlukkere
– Løbende justeringer, da vind og vejr påvirker døre og døråbnere
– Dørpumper både indendørs og udendørs – fx ved gadedøre, porte til gårdmiljøer, porte til parkeringsområder, døre til gangmiljøer, på branddøre, i ældreboliger mv.

Kontakt os for professionel og god service, samt installering af automatiske dørlukker løsninger, når din virksomhed, plejehjem, skole, boligforening og nybyggeri vil have dørpumper i bygningen. Vi giver dig gerne både gode råd og et godt tilbud på dørpumper. Ring også gerne, hvis du skal have justeret en allerede eksisterende løsning.

Vi rykker gerne ud og ser på, hvordan vi kan skræddersy en fantastisk flot og funktionel løsning til netop dig eller din virksomhed. Og har du brug for store mængder dørpumper, giver vi dig naturligvis en flot mængderabat.