Jensen Låse ApS

Elektroniske låse

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

ELEKTRONISKE LÅSE TIL HJEMMET ØGER SIKKERHEDEN

BRUGERVENLIGE SMARTE ELEKTRONISKE LÅSE TIL HJEMMET OG VIRKSOMHEDEN

Låse der er en smule smartere end dem du allerede kender og gør det SÅ meget nemmere for dig – for med en elektronisk lås behøver du ingen nøgle.

Hos Jensen låse installerer vi de effektive og sikre Yale Doorman avancerede elektroniske låse, som kombinerer høj sikkerhed og tidløst design med brugervenlighed helt uden nøgle. Det er helt op til dig, om du vil bruge nøglebrik, kode eller fjernbetjening, når du låser din dør op. Eftersom du ikke har brug for en nøgle, så slipper du også for at have behov for oplukning af dør.

Elektroniske låse er på vej frem, og vi installerer flere og flere både privat og i virksomheder. Følelsen du oplever, når du har fået installeret en elektronisk lås er ubeskrivelig. Kender du den der følelse af at få noget lidt mere eksklusivt, som lige er en tand bedre end du er vant til, og gør det SÅ meget nemmere for dig hver dag?

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

MED YALE DOORMAN ELEKTRONISK LÅS BEHØVER DU INGEN NØGLE

En elektronisk lås i dit private hjem kan være en rigtig god løsning, når du har behov for at vide, hvem der kommer og går. Måske lejer du dit hjem ud til fremmede via Airbnb, og det er derfor super smart, at du kan give fremmede adgang til dit hjem eller dit moderne sommerhus, uden de først skal have en nøgle fra dig. Det er lige præcis den bekvemmelighed elektroniske låse i dit private hjem eller i din virksomhed, kan give dig, så du nemt og hurtigt kan give andre adgang til huset, og fremmede kan åbne låsen med blot en udleveret kode.

Vi installerer det smarte, sikre og effektive Yale Doorman-system, hvor du super nemt kan styre adgangen til dit hjem med en app, og hvor du selv kan lave nøglebrik efter behov.

Vi installerer også Yale Easy, der er en elektronisk lås til yderdøre, som kan åbnes med en kode, og som passer på eksisterende Ruko kasselåse. Med Yale Easy kan du sætte en elektronisk kodelås på den eksisterende Ruko kasselås, og så kan du selv og andre åbne låsen med kun en kode. Og det smarte her er, at du kan let ændre koden, så gæster ikke længere kan komme ind, når de ikke længere har et ærinde i dit hjem eller sommerhus.

STYR ADGANGEN TIL DIT HJEM MED EN ELEKTRONISK LÅS OG VIA APP. PRAKTISK, SIKKERT OG SUPER SMART

Via app’en kan du nemt registrere adgangskoder og nøglebrikker og du har også mulighed for at se en log over, hvem der har adgang til dit hjem. Det er enormt smart og virkelig lækkert, når du lejer dit hjem eller sommerhus ud i en kort periode og ikke orker besværet med at udlevere fysiske nøgler, måske fordi der er 3 timers kørsel fra dit hjem til sommerhuset. Ikke en tur du lige gider tage hver dag. Det issue fikser den elektroniske lås nemt og bekvemt for dig.

Og nu til det rigtig smarte, for via Yale Doorman-appen på din mobiltelefon, kan du hurtigt tale sammen med din elektroniske lås. Det betyder kort sagt, at du kan fjernbetjene din elektroniske lås, uanset hvor du befinder dig, og du kan derfor lukke fremmede ind, selvom du ikke selv er til stede.

Se det er er jo virkelig smart, når du sidder på arbejdet, og lige har behov for at lukke søde farmor ind, så hun kan lufte hunden eller du har brug for at lukke sjove fætter Albert ind, der uventet er landet fra varme Barcelona 2 timer før tid, og som nu står foran din dør og fryser i badeshorts, fordi han ikke kan komme ind.

Vupti, i løbet af få minutter har du fået både søde farmor og sjove frysende fætter Albert indenfor i varmen.

For private og erhverv

ELEKTRONISKE LÅSE ER HELT SIKKERT FREMTIDEN – BÅDE HOS PRIVATE OG I VIRKSOMHEDER. DE ER ALLE PENGENE VÆRD MED DERES BRUGERVENLIGE DESIGN

Vi er med fremme i skoene og tilbyder altid vores kunder det sidste nye indenfor sikre og smarte elektroniske låsesystemer – låse der gør livet meget lettere for dig og familien, og samtidig sørger for at din arbejdsplads nemt kan tilgåes af dine ansatte med koder, nøglebrikker eller fjernbetjent.

Hos Jensen Låse er vi altid klar med gode råd og personlig uddybende vejledning, hvis du er interesseret i elektroniske låsesystemer til dit hjem. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak eller et personligt godt tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dig med, at dit hjem bliver sikkert på en lettilgængelig måde for alle.