Personlig service og veludført arbejde betyder meget for os

Lige så længe vi kan huske, så har vi leget med oplukning, nøgler og låse, og alt muligt slags spændende værktøj.

Vi undersøgte og pillede ved alt, og vi skruede, bankede og fiksede ting, lige så snart vi kunne komme til det. Vi vidste allerede meget tidligt, at autoriseret låsesmed var det der stod øverst som drømme uddannelsen, for her kunne vi lege med låse, dirke og undersøge, og hjælpe en masse mennesker til en nemmere og tryg hverdag, og der er ikke noget sjovere og bedre end netop det.

Vi brænder nemlig for vores arbejde, og det skinner igennem på det gode håndværk, vi yder vores kunder. I 2006 gik drømmen om Jensen låse så i opfyldelse for Kasper, og i 2011 blev firmaet udvidet med Jannick, for kunderne væltede ind, og vi fik travlt med at servicere vores mange faste kunder, og ligeledes kom mange nye kunder til løbende på grund af de mange flotte anbefalinger vi fik.

Dem kan du iøvrigt se på Trustpilot blandt andet. Vi har gennem årene der fulgte haft fingrene og værktøjet med i mange forskellige spændende projekter for både private og erhvervskunder. Vi sætter altid en stor ære i at vores arbejde er professionelt udført, og at du som kunde får en personlig service og en god fair pris.

I dag tilbyder vi en bred vifte af tjenester, og er fleksible med at finde en løsning der dækker dit behov. Vi har mange spændende kompetencer, indgående kendskab til og erfaring med forskellige låsesystemer i huset, og vi har højst sandsynligt stået overfor en lignende opgave som din. Vi har et skarpt netværk af forskellige dygtige samarbejdspartnere, som vi elsker og samarbejde med, og som vi lynhurtigt kan sætte på sagen, hvis behovet skulle opstå.

Låsesmed med døgnvagt i Dalmose

Som låsesmed i Dalmose med døgnvagt og mere end 10 års bred erfaring, har vi arbejdet med lidt af hvert, og har højst sandsynligt også erfaring med netop dit låseproblem. Lad os være din nøgleløsning, og give dig byens bedste sikkerhed. Vores låsesmede kan være hos dig i løbet af kort tid, både dag og nat. Du føler dig altid sikker, når du ved, at vi hos Jensen Låse kan være fremme hos dig indenfor 30 minutter.

Sikkerhed og kvalitet er nøgleord for os, og vi garanterer dig, at du får en professionel, sikker og kvalitetsmæssig løsning hver eneste gang.

Glade og meget tilfredse kunder i over 10 år

Vi er utroligt glade for vores kunder, nye som faste. De kender os godt, og ved hvad vi kan. Derfor gør vi vores for altid, at præstere den bedste service, og bevare den høje kvalitet ned til mindste detalje.

Vi er loyale samarbejdspartnere, og du kan som kunde altid regne med os til enhver problematik, du måtte have, uanset om det drejer sig om et akut opstået problem, en indbrudssikring eller et større låseprojekt.

Vores kunder er glade for vores lynhurtige service, og vi sørger for, at du altid får en rigtig god pris.

Netop derfor koncentreres vores service til Sydvestsjælland, hvor vores team er godt bekendt, og kan være hos dig inden for 30 minutter. På den måde kan vi hurtigst muligt komme dig til undsætning i akut opståede tilfælde, hvor behovet for en låsesmed opstår nu og her.

Vi forstår, at nogle ting skal løses hurtigt, så trygheden og sikkerheden forbliver i top.

God kundeservice, flot kvalitetsgaranti og stor felksibilitet

Hos os er kvaliteten og den gode kundeservice i højsædet.

Vores skarpe team har et utroligt gåpåmod, og er fleksible til at finde på innovative løsninger, der følger med tiden, og som passer til dine behov. På den måde er vi godt rustet til at kunne tilbyde dig den bedste sikkerhed uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde.

For at sikre dig fuld tilfredshed, giver vi dig en flot kvalitetsgaranti på alle de opgaver vi udfører, og vi tjekker altid, at alt er som det skal være, før vi tager afsted. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål eller andet, efter vi har besøgt dig.

Skal du bruge et
uforpligtende tilbud?

Kontakt os