Jensen Låse ApS

Dørautomatik

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

Dørautomatik

FUNKTIONEL DØRAUTOMATIK ÅBNER OG LUKKER DØRE FULDAUTOMATISK

Har du brug for installering af intelligent dørautomatik, der fuldautomatisk sørger for dine døre åbner og lukker på det rette tidspunkt? Dørautomatik fungerer ved hjælp af en lille føler eller detektor, der registrerer præcist, hvornår døren skal åbnes og lukkes. Du ser dem ofte i butikker, i lufthavne og i storcentre, hvor de hjælper med at holde varmeregningen lav og styre adgangen til områderne, hvor de er installeret.

I butikkerne går dørene automatisk op og i, når du nærmer dig dørene, og kunderne kommer og går ind og ud af butikken, eller du ser dem i storcentrene, når du skal ind og hyggeshoppe i weekenden med familien og have nogle dejlige timer sammen. Her lukker automatiske døre op for dig og familien, og sørger samtidig for at varmen holdes inde i centret ved igen automatisk at lukke i, når du er kommet ind.

På plejehjem er dørautomatik også super smart og yderst brugervenligt, da ældre og gangbesværede der benytter en stok eller en rollator nemt kan trille stille og roligt ind og ud af plejehjemmet i eget tempo. Døren skal nok lukke og åbne for dem automatisk, når den registrerer at en ældre skøn beboer nærmer sig døren, for at gå sin daglige tur i flot, varmt og lækkert gult solskin i de smukke grønne omgivelser. Når det gælder elektronisk dørautomatik, adgangskontrol mm. til erhverv og boligforeninger, er Jensen Låse eksperterne du kan stole på.

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

INSTALLERING AF SYNLIG ELLER SKJULT DØRAUTOMATIK – AUTOMATISK DØRLUKKER OG DØRÅBNER

Jensen Låse er din foretrukne loyale partner, når du er på udkig efter automatisk dørautomatik til dit næste projekt. Vi vejleder som professionelle låsemede alle vores glade kunder i dørautomatik, og rådgiver i automatisk døråbning med nøglebrikker eller bevægelsessensorer.

Vi installerer og monterer brugervenlig dørautomatik til ethvert formål, det være sig i detail handlen, butikker, lufthavne, storcentre, hoteller, lægepraksis, handicapboliger, nybyggeri, erhverv, skoler, plejehjem og institutioner.

Vi tilbyder både synlig og skjult montage af selve dørautomatikken, og vores løsninger har altid fokus på energivenlighed, så du sparer på varmeregningen og får den mest perfekte løsning til netop dine behov.

DORMA DØRAUTOMATIK OG DØRAUTOMATIK PRISER

Jensen Låse giver altid en god dørautomatik pris på din kommende automatiske dør installering, så du kender prisen og tilbuddet inden vi monterer og sætter det på dine døre. Vi installerer dørautomatik på mange forskellige slags døre, og har du brug for hjælp til noget specifikt du har i tankerne, så ring til os for en snak om, hvordan vi kan løse det for dig bedst muligt.

Godt håndværk og god personlig kundeservice er vores kendetegn. Jensen Låse er klar til at hjælpe med en ny dørpumpe.

FLOTTE OG STÆRKE LØSNINGER

FÅ AUTOMATISK DØRLUKKER OG DØRÅBNER PÅ DINE DØRE. FLOTTE OG STÆRKE LØSNINGER TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

– Skydedøre
– Svingdøre
– Karruseldøre
– Facadedøre
– Toiletdøre
– Værelsesdøre