Jensen Låse ApS

Låsesmed entreprise

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

Låsesmed entreprise

HAR DU BRUG FOR EN LÅSESMED MED FOKUS PÅ KVALITET OG GOD SERVICE?

Vi udfører store låse entrepriser på låsesystemer til boligforeninger, klinikker, hoteller, plejehjem, erhverv og store virksomheder med mange ansatte. Skal dine ansatte have det let, når de kommer og går, og vil du have kontrol over hvem der kommer og går?

Som låsesmed sørger vi for din sikkerhed er i top, når låsesystemer installeres og monteres. Vi er grundige og kvaliteten af vores arbejde er altid i top. Det kan vores mange glade erhvervskunder nikke bekræftende til, og du er velkommen til at tjekke vores flotte anbefalinger inden du vælger at kontakte os vedrørende en større entreprise på nye sikre og godkendte låsesystemer.

Jensen Låse låsesmed ved præcis hvad du har behov for, når vi har talt sammen og vi har været ude og besigtige din erhvervsejendom. Vi anbefaler dig som erfarne låsesmede kun det bedste, for kvaliteten skal være i top, når vi er færdige med låsesmeds opgaven i din erhvervsejendom.

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

LÅSESMED OG STØRRE LÅSESYSTEM ENTREPRISER – VI GÅR OP I HØJ KVALITET, GOD SERVICE OG FAIR PRISER

Vi udregner og giver dig et rigtigt godt tilbud, og vi ved af erfaring, at de tilbud vi leverer, lever op til folks forventninger både mht. til kvalitet men også med hensyn til pris. Vi har mange års erfaring i at installere større låsesystemer og give priser her på, så du kan være sikker på, du får det bedste installeret og monteret.

En låsesmed der kan sit kram, går du aldrig fejl i byen med, og vi kan med garanti sige, at du vil nyde godt af samarbejdet med os, da vi har fokus på kvalitet, når vi kører som låsesmede. Vi er certificerede  låsesmede og vi uddanner os jævnligt, så vi er up-to-date med det sidste nye indenfor låsesmeds faget.

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

LÅSESMEDEN JENSEN LÅSE ANBEFALER DIG ALTID DEN MEST SIKRE LØSNING. VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN, FOR SIKKERHEDEN SKAL VÆRE I TOP

Jensen Låse Låsesmed dækker hele Korsør, Næstved og en stor del af Sydvestsjælland. Fortæl os hvad du er på udkig efter, så rådgiver vi dig med de bedste systemer, de mest sikre låsesystemer og forsikringsgodkendte låse, som gør livet lidt lettere for dig og dine ansatte. En dygtig låsesmed kender sine kunders ønsker og behov, og vi sørger for du får dem leveret til tiden, som vi har aftalt. Vi har et erfarent team af låsesmede med ekspertviden indenfor installering og montering af større låsesmeds entrepriser til klinikker, plejehjem, erhverv, virksomheder, boligforeninger, erhvervsejendomme, store arbejdspladser, hoteller og kommuner.

LÅSESMED MED BRED ERFARING OG MANGE STORE ERHVERVSKUNDER

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester til yderst skarpe og konkurrencedygtige priser, du vil synes godt om. Vi kan vores håndværk og har mange års erfaring som låsesmede. Uanset dit erhvervs behov for sikkerhed og nye låsesystemer, så kan vi tilbyde dig den bedste og mest professionelle løsning.

Vi har et skarpt øje for lige præcis den løsning, der vil egne sig bedst til din virksomhed eller dit private hjem, så det fremstår indbruds-sikkert og trygt. Du vil opleve både et professionelt udført stykke arbejde og yderst fair priser hver gang.

Vi installerer låsesystemer i store og mindre ejendomme, elektroniske låse, postkassesystemer, dørpumper, komplette låseløsninger til erhverv, har faste låseaftaler i boligforeninger, hvor vi monterer nye låse ved nye lejere, sørger for den samme nøgle duer til alle låse som hoveddøren, opgangsdøren, porten og postkassen, sørger for adgangskontrol i virksomheder så mange medarbejdere nemt kan komme og gå med en brik, du selv koder.

BRUG FOR LÅSESMED TIL PRIVATE?

Skal du have indbrudssikret alle dine døre og vinduer mod ubudne tyve i dit nye hjem? Så er Jensen Låse på sagen! Få lavet et GRATIS sikringstjek og få gode råd til hvordan du optimerer din, familiens og virksomhedens sikkerhed.

Antallet af indbrud i private hjem ligger relativt højt i Danmark.

Vi ved fra statistikkerne, at indbrud altid er koncentreret i de mørke vintermåneder og i store ferieuger, som juleferie, påskeferie og sommerferie. Indbrud er på ingen måde sjove at komme hjem til, så sørg for sikkerheden er i top med Jensen Låse. Vi tjekker alle dine låse, døre og vinduer og rådgiver dig med et godt tilbud på at få monteret og installeret et komplet låsesystem, der sikrer dig bedst muligt mod indbrud.

Hos Jensen Låse får du et effektivt sikkerhedstjek, så du præventivt kan forebygge indbrud med sikkerhedsgodkendte nye låse og nøgler.

SIKRE LÅSESYSTEMER

JENSEN LÅSE – LÅSESMED HJÆLPER BÅDE PRIVATKUNDER OG ERHVERVSKUNDER

Vi er eksperter i låsesystemer til virksomheder, nybyggeri, ejendomme og boligforeninger, og vi hjælper også private kunder med at sikre boliger.

Et låsesystem betyder, at flere nøgler kan passe i samme lås. Det er super smart, når du har mange medarbejdere. Kobler du elektronisk styring på, kan du med en elektronisk løsning gøre betjeningen mere enkel og mere overskuelig for alle ansatte.

For virksomheder og private er det generelt en god idé at kigge efter hvilken certificering din låsesmed har. Alle vores låsesmede er professionelle certificerede låsesmede, og alle besidder en stor faglig ekspertise som kommer dig som kunde til gode. Vi kan derfor tilbyde en rigtig høj service og kompetent rådgivning på låseområdet.

Du kan altid forvente et smil, en god service og gode priser.

5 SPØRGSMÅL TIL DIN LÅSESMED

Både private og virksomheder, nyder godt af vores professionelle team af låsesmede, og ofte sniger der sig nogen spørgsmål ind, når du står og skal bruge en låsesmed til større og mindre låse entrepriser.

1. Hvor hurtigt kan i lave det?
Vi aftaler en startdato hvor Jensen Låse Låsesmed kommer, og vi er færdige til aftalt tid

2. Hvordan er kvaliteten?
Kvalitet er vigtig for os, og vi udfører derfor kun kvalitetsarbejde som låsesmede

3. Hvor kører I henne?
Vi kører i hele Sydvestsjælland

4. Hvordan er jeres priser?
Vi har yderst fair og gode rimelige priser, og vi giver dig et rigtigt godt tilbud på både mindre og større låsesmeds entrepriser

5. Hvad hjælper I med?
Større og mindre låsesmeds entrepriser. Montering og installering af nye låsesystemer, dørpumper, postkasse systemer, elektroniske låse m.m. Vi hjælper både private, erhverv, boligforeninger, klinikkæder og ved nybyggerier. Vi udfører vedligehold, låsetjek og fast løbende service.

LÅSESMED KORSØR

Vi kører som låsesmede i Korsør og opsætter låsesystemer, dørlåse, nye låse, dørpumper, dørautomatik, laver store entrepriser. Mange af vores kunder er boligforeninger, hvor vi kører fast og servicerer boligejendomme.

LÅSESMED NÆSTVED

Både private og virksomheder, nyder godt af vores professionelle team af låsesmede i Næstved. Mange vælger elektroniske låsesystemer, der kan betjenes selvom du ikke er hjemme.

LÅSESMED SLAGELSE

Skal du bruge en låsesmed til større og mindre låse entrepriser på Slagelse, så ring til Jensen låse. Vi sætter hurtigt en ny dørpumpe i butikken eller vaskeriet, eller skal du have 2 låse på din dør klarer vi også den.

LÅSESMED SORØ

Vi kører dagligt på Sorø som låsesmede, så giv os et kald, når sikkerheden skal være i top. Få et låsetjek der sikrer din bolig mod indbrud.