Jensen Låse ApS

Adgangskontrol

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

Adgangskontrol

ELEKTRONISK ADGANGSKONTROL I SYDVESTSJÆLLAND – MED BRIK RINGSTED, SLAGELSE, SORØ, NÆSTVED MM. TIL LAVE PRISER OG ERHVERV

BRUG FOR SIKKER ELEKTRONISK ADGANGSKONTROL?

Folk kommer og går, og ofte har du behov for at få det fulde overblik over, hvem der egentlig har adgang til din ejendom eller virksomhed, så der ikke lister nogen rundt som ikke bør have adgang til din virksomhed, institution eller hjem.

I Jensen Låse tilbyder vi rådgivning og montering af elektroniske låsesystemer og adgangskontrol både til private og virksomheder. Måske har du brug for at folk skal have en midlertidig tidsbegrænset adgang? Så er elektronisk adgangskontrol løsningen, som gør det nemt for dig. Denne løsning er perfekt til skoler, hoteller, virksomheder og offentlige institutioner.

Du har brug for at kunne se, hvornår den enkelte har fået adgang, og hvor de har adgang til. Elektronisk adgangskontrol giver dig lige præcis et super hurtigt og nemt overblik over, hvem der kommer og går, og hvor de kan komme ind henne.

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

EFFEKTIV SIKKER STYRING MED ELEKTRONISK ADGANGSKONTROL MED BRIK

Det elektroniske system til adgangskontrol gør det også muligt for dig, at få et overblik over hvor og hvornår et bestemt kort eller brik er blevet brugt til at åbne en lås og af hvem. Det kan være nyttigt og relevant i mange forskellige situationer. Vores effektive og smarte elektroniske adgangssystemer med brik og kort kan også kobles sammen med andre systemer, så dit medlemskort til dit fitnesscenter også kan bruges som nøglekort til centret.

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

ELEKTRONISK ADGANGSKONTROL – PROGRAMMER SELV DINE NØGLEBRIKKER

Med elektronisk adgangskontrol åbnes de enkelte låse med et smart chipkort eller en lille fiks elektronisk brik i stedet for en nøgle. Hvert kort kan kodes forskelligt, så det giver lige præcis adgang til de rigtige låse og døre. Du ser ofte denne løsning i virksomheder, hvor medarbejdere har deres gang dagligt, og det derfor er nemt at styre og kontrollere, hvem der kan komme og gå i virksomheden.

Du kan samtidig nemt fjerne en udleveret brik, da alt laves hurtigt over din computer, og du ordner det selv uden brug af låsesmed. Får du en ny medarbejder, fikser personalekontoret eller receptionen ofte en ny brik til din nye ansatte i løbet af kort tid, og voila, medarbejderen kan nu møde på arbejde og komme ind via sin brik og en tilknyttet kode, også hvis det er udenfor de normale åbningstider, hvor der normalt er lukket og låst alle vegne.

Kortene og låsene kodes med den medfølgende kort- eller chiplæser, som let kobles til din almindelige computer. Du laver som sagt dine nye kort selv, som giver folk adgang til dit hjem eller din virksomhed. Du omprogrammerer også selv dine kort, hvis et kort bliver væk, eller en person ikke længere skal have adgang.

Dette giver dig et godt overblik og fuld tryghed, og du sparer mange penge på lang sigt.

MED ELEKTRONISK ADGANGSKONTROL TIL PRIVAT OG VIRKSOMHED FÅR DU

– Elektroniske låse med fuldt overblik over, hvem der kommer og går, og hvornår de gør det
– Elektroniske chipkort og elektroniske brikker i stedet for nøgler
– Fuld kontrol over hvilke kort, der giver adgang til hvad
– Fuldt overblik over, hvor og hvornår et kort bliver brugt
– Nem adgang til selv at lave nye adgangskort – og let adgang til at slette dem igen, hvis de skulle blive væk
– Mulighed for sammenspil med andre systemer, så f.eks. medlemskort også fungerer som nøglekort
– Sammenspil med elektroniske døråbnere, så døre automatisk åbner, når de bliver låst op

Har du brug for elektronisk adgangskontrol, så kontakt Jensen Låse. Vi finder den bedste løsning, der passer præcist til dine behov, og vi garanterer altid for veludført professionelt arbejde og til en fornuftig pris.