ELEKTRONISKE LÅSESYSTEMER I KØBENHAVN. Ruko, f.eks. til yderdøre med brik

Få Fremtidens mest sikre, smarte, brugervenlige Låsesystem med kopibeskyttet systemnøgler

Vi lever i en spændende verden fuld af låse muligheder, og de fleste af os søger smarte løsninger, der kan gøre vores hverdag meget nemmere. 

Installering af gennemtænkte, sikre og brugervenlige smarte Ruko låsesystemer med kopisikre nøgler, effektive systemnøgler, samme nøgle til alle låse og med fuldt overblik over, hvilke nøgler der er i omløb, er hverdagen hos mange af vores glade kunder – det være sig succesrige virksomheder, hyggelige boligforeninger og skønne institutioner. 

Vi installerer mange nye og effektive låsesystemer i København, omegn og på Amager, hvor nøgler og adgange gør livet lettere for både viceværter og beboere, og låsesystemerne samtidig lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. 

Kontakt og modtag et tilbud på et låsesystem

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

RUKO LÅSE GIVER FULD SIKKERHED med systemnøgler

Et Ruko låsesystem er et system af låse til en boligforening eller en virksomhed, hvor de enkelte nøgler kan kodes, så de passer til bestemte låse i systemet. 

Det betyder, at en bestemt Ruko nøgle passer til de flotte gadedøre, til en bestemt lejlighed, til porten med alle cyklerne, til det grønne hyggelige gårdmiljø, eller til den varme kælder og kælderrummet. Dermed kan alle nøgler kodes på hver deres særlige måde, der passer lige præcis til den, der skal have nøglen. 

Samtidig er systemnøglerne kopisikre og registreres i et system hos låsesmeden, så I altid kan have fuldt overblik, hvilke nøgler, der er i omløb.

Systemnøgler kan kodes på hver sin særlige måde, så nøglen passer til den, der skal have nøglen. Forskellige rettigheder kan uddelegeres via systemnøglerne, så viceværtens Ruko nøgle kodes til at kunne komme ind i alle lejligheder, hvilket er brugbart når varmen driller, når der udføres vedligeholdelse af indendørs arealer, føres tilsyn med ejendommens tilstand og lejlighederne. 

Beboernes Ruko nøgler kan kodes til derimod kun at virke til egen lejlighed, det varme kælderrum og de grønne hyggelige gårdmiljøer. 

På den måde kan man sikkert og genialt styre, hvem der har adgang til hvad og i hvilke opgange. Samtidig er Ruko nøglerne kopisikre og registreres i et system hos låsesmeden, så I altid kan have fuldt overblik over hvilke nøgler, der er i omløb.

ruko og medeco låsesystemer til virksomheder, boligselskaber og institutioner.

Vi installerer og servicerer kun de bedste og mest gennemtænkte Ruko og Medeco låsesystemer i København, på Amager og omegn. Vi leverer og monterer alt i låsesystemer, der passer nøjagtigt til dit behov, og vi sørger også gerne for at holde styr på registreringen af de enkelte Ruko og Medeco nøgler, så I er sikre på det fulde overblik. Vores glade kunder tæller små og store virksomheder, skønne boligforeninger og dejlige institutioner.

Ruko og Medeco låsesystemer giver dig den største sikkerhed med kopisikre nøgler og dirkefri cylindere.

Jensen Låse installerer sikre låsesystemer med fuldt overblik i københavn og omegn

Kontakt os i Jensen Låse, når du vil have det bedste og mest sikre låsesystem. Vi giver gode råd og et godt tilbud, så du kan føle dig så sikker som muligt.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…