Jensen Låse ApS

Postkasse­systemer

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

Postkassesystemer

FUNKTIONELLE, SOLIDE OG SMARTE POSTKASSER OG POSTKASSESYSTEMER

Du kommer småtræt hjem fra arbejde efter en lang spændende dag på kontoret, og lukker dig hurtigt ind i opgangen, og lige der husker du, hvor smart det er, at Jensen Låse netop har været forbi og har opsat det smarteste lækreste postkassesystem i boligforeningen, der selvfølgelig benytter samme nøgle til din hoveddør som til din postkasse.

Du smiler glad og springer op ad trappen, for velfortjent at smide skoene og hænge overtøjet i gangen, og derefter slænge dig i sofaen med en kop varm kaffe, et lunt tæppe og al den hyggelige post.

Postkasser og postkassesystemer bør være funktionelle, de må også gerne være smarte og passe ind i omgivelserne og samtidig være nemme at tømme for alle beboerne i opgangene. Det gælder både i boligforeninger og virksomheder, hvor syngende postbude, beboere og hårdtarbejdende ansatte bør have let adgang til at tømme postkasserne.

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

EJENDOMME, BOLIGFORENINGER, RÆKKEHUSE OG LÆKRE POSTKASSER

Hos Jensen Låse har vi en række løsninger klar til dig, der har brug for et æstetisk og funktionelt postkassesystem.

Postkassesystemer og anlæg må meget gerne passe ind i den eksisterende arkitektur, så det ser smukt ud, og samtidig skal postkassesystemerne også være sikre. For at gøre det så let for beboerne som muligt sørger vi naturligvis for, at nøglen til hoveddøren også passer til postkassen, hvis det er det du ønsker, for det gør hverdagen langt lettere for alle, når man ikke også skal holde styr på en særskilt postkassenøgle.

Med et stort udvalg af flotte og funktionelle postkasseanlæg og postkassesystemer, der kan monteres direkte på væggen i opgangen eller på postkassestandere der er specielt lavet til de forskellige postkassesystemer, sørger vi for, at du får den løsning der passer bedst til boligforeningen eller virksomheden.

Uanset om du er på udkig efter et stort eller lille postkassesystem, så finder vi det helt rigtige til dig. Postkasser er nemlig lige så forskellige, som de mennesker, der skal bruge dem. Systempostkasser findes i mange flotte, tidløse og elegante design. Vi anbefaler du vælger det, der passer til netop din opgang og forening.

VI TILBYDER POSTKASSEANLÆG TIL ETAGEEJENDOMME OG RÆKKEHUSE

– Vægmonterede postkassesystemer
– Postkasser på standere
– Hoveddørsnøgler som postkassenøgler
– Gennemtænke postkassesystemer, der er funktionelle for alle parter og passer ind i arkitekturen

Ring gerne, hvis du har brug for gode geniale råd, og et rigtig godt tilbud på en samlet flot og funktionel postkasse løsning. Vi finder altid et smart postkassesystem, der passer til dine behov, og vi både leverer og monterer det, så det er lige til at tage i brug for beboerne og postbudet.