Få indbrudssikring til erhverv

Få indbrudssikring til erhverv

Beskyt din virksomhed mod ubudne gæster med lange fingre, og få en effektiv indbrudssikring hos Jensen Låse med stor fleksibilitet og mange fordele. Vi sætter os ind i jeres behov og finder en optimal og skræddersyet løsning, der passer til netop jeres budget og virksomhedsstørrelse.

Indbrudsraten stiger og stiger i Københavnområdet, særligt for små og mellemstore virksomheder. Derfor kan man ikke være for omhyggelig, når man udtænker sit låsesystem. Vi tilbyder effektive systemer, som er nemme for dine medarbejdere at håndtere på daglig basis. Det er ukompliceret og innovativt.

Ring til os på 41 31 70 90 og få en uforpligtende snak om jeres behov. I er også velkommen til at sende os en mail .

Indbrudssikring af døre og vinduer

Hos Jensen Låse er vi kendte for at være både grundige og effektive. Vi går op i detaljerne, og sørger for, at din virksomhed er sikret hele vejen rundt. Vi tilbyder smarte vindueslåse til at gøre livet surt for tyvene. Samtidig kan du få en sikring mod bræk værktøjer, som gør det så godt som umuligt at få vinduer og døre op med koben og lignende. Du bør heller ikke glemme skydedørene og lignende specialåbninger på kontoret eller i institutionen. Det er typisk denne vej tyven går efter, frem for hoveddøren.

Find den bedste løsning til jer

Vi har et bredt sortiment af moderne og effektive løsninger, og tilbyder blandt andet:

Disse smarte løsninger kan snildt kombineres med vores elektroniske låsesystemer, så du er sikret optimal sikkerhed i jeres virksomhed.

Ring til os på 41 31 70 90 og lad os hjælpe jer med at finde det rette til jeres behov.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…