GITTERSIKRING I KØBENHAVN

Vil du sikre vinduer og døråbninger bedst muligt, så man stadig kan kigge ind? Så få Jensen Låse til at hjælpe dig med gittersikring, som beskytter mod indbrud og tyveri.

Gitre er en god måde at beskytte vinduer og døråbninger i både butikker, virksomheder og private hjem. De sikrer værdier og værdigenstande, samtidig med at man stadig kan kigge ind – fx gennem butiksvinduet. Og med et rullegitter, er det fx nemt at sænke gitteret ned, når der er behov for det.

Hos Jensen Låse både sælger og monterer vi gitre i alle typer og til alle behov. Vi rådgiver dig om den bedste løsning, og giver også en god pris. Så er du sikker på, at dine værdier bliver sikret på den bedste måde.

Rullegitre til butikker

Rullegitre er effektiv sikring, primært til butikker med indgangspartier af glas, hvor det ikke er muligt at montere almindelige låse. Gitret er diskret, når det er rullet op, så man ikke lægger mærke til det i åbningstiden.

På trods af, at de er diskrete er rullegitre meget sikre. De har stor styrke og kan modstå de fleste indbrudsforsøg, da de er boltet fast i muren eller gulvet,

FASTE GITRE TIL VINDUER OG FACADER

Faste gitre er et billigere alternativ til rullegitre, som oftest bliver låst fast med eller flere hængelåse. Faste gitre kan også være effektive til at sikre særlige afdelinger af en forretning, gx vin og spiritus eller særligt værdifulde varer.

EASYBAR – NEM GITTERSIKRING AF KÆLDERVINDUER

Easybar er en effektiv og billig sikring af kældervinduer. Easybar består af tremmer, der er lette at montere foran kældervinduerne, så det er svært at bryde ind. tremmen fås i forskellige farver, så de er lette at få til at se diskrete ud.

Løbende service og gode priser

Tag fat i os hos Jensen Låse. Så sørger vi for, at du får den bedste løsning til den bedste pris. Vi brænder for, at du får den gittersikring, du har behov for – uden udgifterne løber løbsk. Og vi tilbyder selvfølgende løbende service og tilsyn med løsninger, så de lever op til diverse forsikringsrkrav.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…