Jensen Låse ApS

Låsesmed Korsør

Kvalitet

Kvalitetsbevidst låsesmed

Døgnvagt

Vi har akut låsesmed

Område

Dækker Sydvestsjælland

Kontakt os

Udfyld formularen og send din besked.

Jensen Låse ApS - Låsesmed som dækker Korsør, Næstved, Slagelse, Ringsted, Sorø. Få et gratis servicetjek af dine låse. Vi har byens billigste priser.

Låsesmed Korsør

PROFESSIONEL KORSØR LÅSESMED. HAR DU BRUG FOR EN LYNHURTIG LÅSESMED I KORSØR, SOM KAN GIVE DIG KVALITET OG SERVICE TIL EN GOD PRIS?

Vi servicerer mange glade og tilbagevendende kunder i Korsør. Når solen skinner og telefonen ringer frisk og i højt tempo fra morgenstunden af på kontoret, og der er problemer med din lås der driller, nøgler der er forsvundet, du skal have låsesikret din ejendom eller virksomhed med vores smarte og sikre elektroniske låsesystemer, du har UPS! smækket dig ude, leder efter specialløsninger til sikring af dit private hjem, boligforeningen, din virksomhed og institutionen, så rykker Jensen Låse lynhurtigt ud og står klar til at fixe enhver låseproblematik du skulle stå med, til den bedste pris i Korsør.

Vi kører som låsesmede i Korsør

Nye låse og sikring af bolig
Adgangskontrol
Dørpumper
Postkassesystemer
Elektroniske låse
Omkodning af låse
Oplukning
Værdiskabe og pengeskab

LÅSESMED MED DØGNVAGT I KORSØR

Som låsesmed i Korsør med døgnvagt og mere end 10 års bred erfaring, har vi arbejdet med lidt af hvert, og har højst sandsynligt også erfaring med netop dit låseproblem. Lad os være din nøgleløsning, og give dig byens bedste sikkerhed. Vores låsesmede kan være hos dig i løbet af kort tid, både dag og nat. Du føler dig altid sikker, når du ved, at vi hos Jensen Låse kan være fremme hos dig indenfor 30 minutter.

Sikkerhed og kvalitet er nøgleord for os, og vi garanterer dig, at du får en professionel, sikker og kvalitetsmæssig løsning hver eneste gang.

Læs vores anmeldelser

Det siger vores kunder

ERFAREN OG BILLIG LÅSESMED I KORSØR. FIND KORSØR LÅSESMEDS PRISER. ALTED ET GODT TILBUD SAMT LAVESTE PRISER

Jensen låse har faste billige priser inden for alt låsearbejde i Korsør. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester til yderst skarpe og konkurrencedygtige priser du vil synes godt om. Vi kan vores håndværk og har mange års erfaring som låsesmede i Korsør. Uanset dit behov så kan vi tilbyde dig den bedste og mest professionelle løsning. Vores kunder anbefaler os flittigt, og det er vi rigtig glade for. Lad os hjælpe dig med dine låse og din sikkerhed.

Vi har et skarpt øje for lige præcis den løsning, der vil egne sig bedst til din virksomhed eller dit private hjem, så det fremstår indbrudssikkert og trygt. Vi giver også de bedste priser i Korsør, så du oplever både et professionelt udført stykke arbejde og fair priser hver gang.

BRUG FOR LÅSESERVICE I KORSØR? FÅ ET INDBRUDSSIKKERT HJEM MED SIKKERHEDSTJEK

Skal du for eksempel have indbrudssikret dine døre og vinduer mod ubudne gæster i Korsør? Så er Jensen Låse på sagen! Få lavet et sikringstjek og få gode råd til hvordan du optimerer din, familiens og virksomhedens sikkerhed.

Antallet af indbrud i private hjem ligger relativt højt i Danmark. Vi ved fra statistikkerne, at indbrud altid er koncentreret i de mørke vintermåneder og i store ferieuger, som juleferie, påskeferie og sommerferie. Indbrud sker ofte i de tidlige morgentimer, når du lige er taget på arbejde og igen i de tidlige aftentimer og inden du kommer hjem.

Hos Jensen Låse får du et effektivt sikkerhedstjek af dine døre og låse, så du præventivt kan forebygge indbrud med de rigtige og sikkerhedsgodkendte nye låse og nøgler.

LÅSESMED I KORSØR

JENSEN LÅSE – LÅSESMED I KORSØR STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE BÅDE DIG SOM PRIVATKUNDE OG DIG SOM ER ERHVERVSKUNDE

Vi er eksperter i låsesystemer til virksomheder. Et låsesystem betyder, at flere nøgler kan passe i samme lås. Det er super smart, når du har mange medarbejdere. Kobler du elektronisk styring på, kan du med en elektronisk løsning gøre betjeningen mere enkel og mere overskuelig for alle ansatte.

For virksomheder og private er det generelt en god idé at kigge efter hvilken certificering din låsesmed har. Alle vores låsesmede er professionelle certificerede låsesmede, og alle besidder en stor faglig ekspertise som kommer dig som kunde til gode. Vi kan derfor tilbyde en rigtig høj service og kompetent rådgivning på låseområdet.

Du kan altid forvente et smil, en god service og gode priser.