/*Dom Contact 7 redirect*/

Elektroniske låse til hjemmet


Skal fremmede have adgang til hjem i kortere tid – fx fordi du lejer dit hjem ud via Airbnb? Eller vil du bare have overblik over, hvem der kommer og går? Så kan en elektronisk lås i dit private hjem være en god løsning.

Ofte kan det være smart at kunne give fremmede adgang til dit hjem eller sommerhus, uden de først skal have en nøgle. Det kan du med elektroniske låse til private hjem, hvor du nemt kan give adgang til huset, eller fremmede kan åbne låsen med en kode.

Hos Jensen Låse tilbyder vi sidste nyt i elektroniske låsesystemer – også til private hjem. Vi tilbyder blandt andet Yale Doorman-systemet, hvor du kan styre adgangen til hjemmet med en app og selv lave nøglekort efter behov. Eller Yale Easy, der er en elektronisk lås til yderdøre, som kan åbnes med en kode, og som passer på eksisternede Ruko kasselåse.

Yale Doorman-appen kan tale sammen med en Verisure SmartLock Box. Dermed kan du fjernbetjene din lås, ligegyldig hvor du befinder dig. Det betyder, at du kan lukke fremmede ind, selvom du ikke selv er til stede.

Samtidig kan du via app’en registrerer adgangskoder og nøglebrikker og se en log over, hvem der får adgang til dit hjem. Det er fx smart, hvis du lejer dit hjem eller sommerhus ud i en kort periode og ikke orker besværet med at udlevere fysiske nøgler.

Med Yale Easy kan du sætte en elektronisk kodelås på den eksisterende Ruko kasselås. Dermed kan du og andre åbne låsen med en kode. Du kan tilkoble to forskellige koder, så du og din familie har én kode, mens gæster har en anden. Og du kan let ændre en kode, så gæster ikke længere kan komme ind, når de ikke længere har et ærinde. Det er også smart, hvis du udlejer hjemmet, fx via Airbnb.

Hos Jensen Låse er vi altid klar med gode råd og vejledning, hvis du er interesseret i elektroniske låsesystemer til dit hjem. Kontakt os endelig for en uforpligtende snak eller et godt tilbud på, hvordan dit hjem bliver sikkert på på en lettilgængelig måde.

Ring nu eller send en besked, til højre eller nedenfor.

Tlf: 41 31 70 90

Jensen Låse – København

 

TLF: 41 31 70 90

Capellas Alle 6
2770 Kastrup, København
Email: info@jensenlaase.dk

Oplukning fra 495,-

Jensen låse har faste billige priser inden for alt oplukningsarbejde i København.

Sikring af hjem

Vi sikrer dit hus så indbrudstyven ved dit hjem vil være for besværligt

Vindueslåse

Vinduer er tyvens fortrukne sted at bryde ind. Dine vinduer skal derfor sikres bedst mulig.