/*Dom Contact 7 redirect*/

Værdiskabe og pengeskabe


Vil du sikre, at dine værdigenstande og vigtige papirer er bedst mulig beskyttet mod indbrud, tyveri og nysgerrige blikke? Så kontakt Jensen Låse. Vi er eksperter i værdi- og pengeskabe, som vi sælger, leverer og monterer, så de lever op til forskrifterne om sikkerhed.

Hvis du vil være sikker på, at værdigenstande, vigtige papirer og dagens omsætning er så sikker som muligt, så bør du overveje et værdiskab eller et pengeskab. Det sørger for, at uvedkommende ikke har adgang til dine værdier, kontakter og papirer.

Hos Jensen Låse sælger, leverer og monterer vi værdiskabe og pengeskabe, som passer til dine behov. Vi har altid et stort udvalg, og vi kan give gode råd til, hvad du har brug for. Og som låsesmed monterer vi altid værdi- og pengeskabe, så er de er boltet fast, som de officielle forskrifter siger. Derfor er det vigtigt, at du vælger os til at montere det – så er du sikker på, at værdiskabet sidder korrekt og ordentligt fast og det er ikke at let at løbe af sted med.

Vi tilbyder også brandsikre dataskabe, så du undgår at vigtige elektroniske data går tabt, hvis der opstår brand. De fleste af vores andre værdi- og pengeskabe er i øvrigt også brandsikre.

Kontakt os, hvis du har brug for eksempelvis:

  • Pengeskabe, i alle sikringsklasser
  • Værdiskabe efter krav og behov.
  • Våbenskabe
  • Skabe til indmuring i vægge
  • Dataskabe
  • Brandskabe
  • Nøgleskabe

Så har du brug for råd og vejledning om bedst muligt at sikre værdier, så kontakt os. Jensen Låse sørger for, at du får den bedste løsning. Så kan du og dine værdier være sikret så godt som overhovedet muligt.

Ring nu eller send en besked, til højre eller nedenfor.

Tlf: 41 31 70 90

Jensen Låse – København

 

TLF: 41 31 70 90

Capellas Alle 6
2770 Kastrup, København
Email: info@jensenlaase.dk

Montering af nye låse

Vi vejleder og monterer låse lige efter dine krav og ønsker i godkendte låse i hele København og omegn.

Sikring af hjem

Vi sikrer dit hus så indbrudstyven ved dit hjem vil være for besværligt

Elektroniske låse

Yale Doorman-systemet, hvor du kan styre adgangen til hjemmet med en app og selv lave nøglekort efter behov.