SIKRING AF VINDUER MED VINDUESLÅSE

Vil du sikre vinduer mod indbrud og indbrudsforsøg? Så få Jensen Låse til at montere en vindueslås. Den sikrer vinduer og vinduesrammer på bedste vis.

De fleste indbrud foregår gennem vinduer. Så kan du sikre vinduerne, er du allerede langt i indbrudssikringen. Her er vindueslåse et godt valg, som både beskytter vinduer og vinduesrammer, og som forhindrer uvedkommende i at få adgang, fordi man ikke kan komme til åbne vinduet, selvom man slår ruden i stykker. Og så kan du føle dig mere tryg.

En god vindueslås gør, at vinduesrammen ikke åbnes, selvom ruden bliver smadret. Og flere vindueslåse gør det sværer at bryde ind med fx koben, skruetrækkere, og boremaskiner.

Ud over en god vindueslås, bør du også sikre, at vinduerne altid er sikret med envejsskruer i de udvendige glaslister. Dermed kan en indbrudstyv ikke afmontere glaslisterne, uden at skulle smadre ruden.

Jensen Låse tilbyder vindueslåse til en bred vifte af vinduer – fx træ, plast og aluminium. Vi både sælger og monterer låsene, og vi giver gerne gode råd, så du kan vælge den bedste løsning.

Med en god vindueslås får du:

  • Vindueslåse til alle typer vinduer – fx plast, træ og aluminum.
  • Sikring af vinduer med lås med enter nøgle eller kode
  • Låse, der sikre at vinduesrammen forbliver lukket, selvom ruden bliver knust.
  • Vinduer, der er sværer at få op med blandt andet koben, skruetrækkere og boremaskiner – og vinduesglasset kan ikke tages ud.
  • Dermed skal tyven knuse ruden og kravle gennem et vindue fyldt med skarpe glasskår.

Er du interesseret i en god vindueslås, så kontakt Jensen Låse.
Vi giver de bedste råd og den bedste pris, og både sælger og monterer låsen. Kontakt os også, hvis du vil have gode råd om indbrudssikring generelt.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…