LÅSESMED/låseservice i VESTERBRO - få et trygt hjem med godkendte låse

LÅSESMED på vesterbro med døgnvagt - Kontakt og modtag et tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Vesterbro er vores lokalkendte bydel, vi kører dagligt i området omkring Kødbyen og det hippe Vesterbros travle hovedgade, Vesterbrogade som er kendt for at byde på utraditionelle butikker, kunstgallerier og barer. Vi bliver kaldt ud til lukkede døre, glemte nøgler, ødelagte låse, til installeringer og montering af nye låse, til akutte opgaver der skal løses nu og her, og til nyrenoveringer og nybyggeri med større opgaver som montering af dørpumper og dørautomatik, til indbrud hvor folk føler sig usikre og får omkodet til nye nøgler og samtidig optimerer sikkerheden på alle døre og vinduer.

Du kender sikkert fornemmelsen af, at der har været ubudne gæster i dit hjem og det føles ikke spor rart og trygt længere. Med en hurtig omkodning af alle døre sikrer du dig, at alle dine låse har nye nøgler, så det ikke kan gentage sig. Vi øger din sikkerhed ved at tjekke om dine låse er gode nok, eller om de kræver en udskiftning, fordi slitagen er for stor og låsene for gamle.

Døgnvagt er et tilbud vi har til alle vores kunder, så uanset på hvilket tidspunkt af døgnet uheldet er ude, så kommer vi i løbet af 30 minutter og hjælper dig. Og for at sætte prikker over i´et så gør vi det billige gode og fair priser. Det behøver ikke koste dig en bondegård, at få nye låse monteret eller omkodet.

MANGLER DU EN SKARP LÅSESMED PÅ VESTERBRO, SOM KAN HJÆLPE DIG MED OPLUKNING, INDBRUDSSIKRING ELLER ET NYT LÅSESYSTEM?

Vesterbro skal være et trygt sted og bo, og derfor vil vi som din lokale låsesmed på Vesterbro, sørge for din sikkerhed er optimal. Vi tjekker kælderdøre, vinduer, hoveddøre og terrassedøre. Ingen behøver føler sig usikre i deres hjem, det skal være den trygge base vi alle lader op i. Med et låsetjek får du syn for sagen og et klart overblik hvor din bolig er svagest, og du får vejledning og råd til hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere sikkerheden. 

Indbrudstyve elsker et åbent hus, hvor dørene er det svageste led og især dem med kun en lås udgør det største problem i sikkerheden, så for at øge den monterer vi 2 låse på hver dør, og den ene lås skal bruge nøgle på begge sider, så tyven ikke kan komme ud så nemt gennem døren.

Ifølge Københavns Politi blev der begået mere end 1.600 indbrud i københavnske hjem i 2018, så pas godt på dit hjem, så du ikke ender i statistikken. Din låsesmed på Vesterbro står klar til at yde dig god service og give dig det ekstra smil, når vi forlader din bolig, velvidende at sikkerheden aldrig har været stærkere og mere effektiv.

Nye låsesystemer og især de elektroniske der er koblet sammen med adgangskontrol, er favoritterne blandt virksomheder og butikker på Vesterbro, hvor ansatte kommer og går via chip, brikker og nøglekort, og dermed behøves der ingen nøgler og ingen låsesmed, når nye brikker skal ustedes, da du selv koder dem via din computer.

ring til jensen låse - din erfarne låsesmed på vesterbro som holder indbrudstyven ude med stærke låse og ekstra sikkerhed

Få gode råd om indbrudssikring af Jensen låse. Vi har mere end 10 års erfaring med at TOP sikre hjem og virksomheder på Vesterbro. Vi har masser af gode tips og tricks til, hvordan du kan forebygge indbrud med de rigtige sikkerheds foranstaltninger. 

Ethvert indbrud er ét for meget, enig? Det handler om at gøre indbrudstyvenes arbejdsbetingelser sværere, og vil du vide hvordan, så giv os et kald allerede idag. Vesterbros lokale låsesmed står klar med sikre systemer lige til at installere og montere i din drømmebolig og virksomhed.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…