autoriseret LÅSESMED og låseservice i VALLENSBÆK

få besøg af PROFESSIONEL LÅSESMED i dit hjem ELLER ERHVERV I VALLENSBÆK

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Vallensbæk Kommune er en forstadskommune til København, og bor du i Vallensbæk, så kan vi som låsesmede hjælpe dig med at sikre dit hjem og din virksomhed ordentlig med de anbefalede låse og låsesystemer. Vallensbæk Kommune ligger nemlig nummer 8 på listen over kommuner med flest indbrud pr. husstand, og det betyder, at vi som låsesmede har mange glade kunder i Vallensbæk, der værdsætter vores låsetjek af deres drømmeboliger og derefter optimering af sikkerheden på samtlige døre og vinduer. 

Vi befinder os kun en kort køretur væk, og kan lynhurtigt være fremme i Vallensbæk til at assistere dig med enhver låseservice. 

Skal dit låsesystem opgraderes?
Har indbrudssikringen brug for en opstramning? 

Vores kyndige autoriserede låsesmede udfører arbejdet professionelt og ned til mindste detalje, og vi tjekker gerne efter et ekstra gang, for at sikre at din sikkerhed er helt optimal.  

LÅSESMED I VALLENSBÆK med døgnvagt og til billige priser

Er du i tvivl om hvilken løsning der er bedst til dit behov, tilbyder vi et gratis sikringstjek, hvor vi rådgiver om de mange forskellige lækre muligheder du har for at få den bedste og mest optimale sikkerhed. 

Vi yder professionel låseservice både til privat og erhverv, og har bred erfaring både med lokale skønne institutioner i Vallensbæk, flotte hoteller, store kontorkomplekser og livlige ejerforeninger. 

Til ejerforeninger tilbyder vi blandt andet vores klassiske smarte og sikre låsesystemer, hvor den samme nøgle anvendes til både døren, postkassen og til skuret. Det gør hverdagen meget lettere for alle beboere, hvilket vi jo alle i længden værdsætter højt. En nøgle der virker til alle låse er guld værd, for inge af os orker at slæbe rundt på et stort nøglebundt.

Vi har døgnvagt og billige fair priser, og står på stedet indenfor 30 minutter, når det er et akut opstået behov du er løbet ind i.

Jensen Låse - Låsesmed på Amager og i Storkøbenhavn. Ring 41317090
Jensen Låse - Låsesmed på Amager og i Storkøbenhavn. Ring 41317090

 Få et gratis låsetjek – kontakt os

autoriseret LÅSESMED I VALLENSBÆK monterer sikre elektroniske låse, anbefalede ruko låse, lækker dørautomatik og smarte dørpumper

Når livet skal være lidt lettere for alle, så er dørpumper og dørautomatik løsningen. De åbner og lukker døre automatisk for beboere på plejehjem og kunder i butikkerne, for de ansatte i virksomhederne og kombinerer du dem med elektroniske adgangssystemer, så sikrer du dig at kun de rette folk kan komme  ind og ud i Vallensbæk bygningerne.

Vi forhandler, monterer og tilbyder alt fra de helt enkle elektroniske løsninger til private hjem, sommerhuse og Airbnb udlejnings boliger på en enkelt eller to døre til de meget større elektroniske låse systemer ved nybyggerier og renoveringer, hvor behovet er stort og omfattende.

Du er også velkommen til at ringe, hvis du skal have justeret en allerede eksisterende løsning. 

Jensen Låse - autoriseret Låsesmed i Vallensbæk STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE BÅDE dig som privatkunde og dig som er erhvervskunde

Vi er eksperter i låsesystemer til virksomheder i Vallensbæk. 

Et låsesystem betyder, at flere nøgler kan passe i samme lås. Det er super smart, når du har mange medarbejdere. Kobler du elektronisk styring på, kan du med en elektronisk løsning gøre betjeningen mere enkel og mere overskuelig for alle ansatte. 

For virksomheder og private er det generelt en god idé at kigge efter hvilken certificering din låsesmed har. Alle vores låsesmede er professionelle certificerede låsesmede, og alle besidder en stor faglig ekspertise som kommer dig som kunde til gode. Vi kan derfor tilbyde en rigtig høj service og kompetent rådgivning på låseområdet.

Du kan altid forvente et smil, en god service og gode priser.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…