LÅSESYSTEMER TIL HOTELLER I KØBENHAVN

Låseservice til hoteller i København og omegn

Jeres hotel er gæsternes midlertidlige hjem. Derfor er det vigtigt de føler sig trygge og at sikkerheden er helt i top! Med mange mennesker der bevæger sig ind og ud af hotellets døre, kræver det et gennemtænkt system at bevare kontrollerede forhold, så gæster og personale kun har adgang de steder, som I har tiltænkt, og uvedkommende kun kan få adgang til lobbyen.

Hos Jensen Låse tilbyder vi totalløsninger, så I får et gennemført system, hvor der er tænkt på enhver detalje. Ligger jeres hotel i København og omegn, kan I få os som fast låsepartner, som altid står klar til at hjælpe jer og tilbyde komplette løsninger til jeres sikkerhed.

Vi udfører blandt andet solid indbrudssikring af vinduer og døre samt et smart nøglekort system, som I let selv kan administrere. Samtidig tilbyder vi døgnservice, så I altid kan få hjælp, hvis der opstår problemer eller akutte situationer.

Kontakt os i dag

Ring til os i dag på 41 31 70 90 og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Vi tilbyder desuden også et gratis sikringstjek, så I kan få be- eller afkræftet om jeres sikkerhedssystem er optimalt. Desuden står vi altid klar med kompetent rådgivning til at optimere jeres sikkerhed.

Professionelle låsesystemer for jeres gæsters sikkerhed

Låsesystemer kan designes på mange forskellige måder til mange forskellige formål. Vi tilbyder et effektivt fleksibelt system, som kan tilpasses netop til jeres specifikke behov. Med nøglekort og brik kan I for eksempel vælge hvilke områder disse skal give adgang til. På den måde kan du sørge for at gæster kun har adgang til bestemte områder, mens medarbejdere har adgang til andre.

I kan også åbne op for områder til specifikke medarbejdere, så chippen ikke er ens for alle, men personliggjort. Dette indebærer også adgang til for eksempel døråbnere og parkeringsbomme udenfor dagtimerne. I kan selv lave nøglekort, som I opdaterer, opretter og spærrer efter behov. Systemet er utroligt brugervenligt, så medarbejdere hurtigt kan oplæres.

Effektiv sikring af vinduer og døre

Udover elektronisk adgangskontrol, tilbyder vi også effektiv indbrudssikring af vinduer og døre, så ingen tyve kan forstyrre jeres gæster. Et sådan system afspejler jeres professionalitet og skaber den tryghed, dine gæster har brug for, når de overnatter på et hotel.

Til hoteller tilbyder vi blandt andet disse løsninger:

Har I andre låseservices i tankerne?

Dette er blot et lille udvalg af hvad vi tilbyder, og vi kan helt sikkert også klare den løsning, I har brug for. Udover de opremsede tilbyder vi blandt andet også oplukning på døgnservice, udskiftning og omkodning af låse. Ring til os nu på 41 31 70 90 og hør hvad vi kan gøre for jer. I kan også Sende os en email, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…