Låsesystem til plejehjem i København og omegn

Låsesystem til plejehjem i København og omegn

Trygheden blandt beboerne er alfa omega på et plejehjem. Der skal være styr på sikkerheden, og det må ikke være muligt for uvedkommende at komme ind. Samtidig skal I sikre at der passes på borgerne, så personer med demens og lignende lidelser ikke farer vild.

Hos Jensen Låse tilbyder vi diverse løsninger særligt tilpasset til at være funktionelle på plejehjem.
I kan for eksempel få en elektronisk adgangskontrol, så I selv kan styre individuel adgang for hver person. Samtidig tilbyder vi både dørautomatik, indbrudssikring og smarte låsesystemer til plejehjem

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag på 41 31 70 90 og få en uforpligtende snak om jeres behov. Sammen finder vi en skræddersyet løsning. I er også velkommen til at udfylde vores formular, så ringer vi jer op.

Elektronisk adgangskontrol til plejehjem

Vores låsesmede er altid opdaterede på de nyeste låsesystemer, og vi holder nøje øje med hvad der er mest smart og effektivt til en overkommelig pris. Hos Jensen Låse kan I få installeret en elektronisk adgangskontrol, som I let selv kan tilpasse og opdatere. Jeres personale og beboere får adgang til institutionen via et individuelt nøglekort, som I nemt kan kontrollere. I kan selv lave nye kort til for eksempel gæster samt slette gamle. På den måde har I altid styr på, hvem der er i bygningen, og hvem der forlader den. Så har I altid et solidt overblik over, hvor jeres beboere befinder sig.

Vi anbefaler vores elektroniske adgangskontrol til plejehjem fremfor de almindelige låse, men tilbyder selvfølgelig også klassiske låsesystemer, som også vil garantere deres sikkerhed. Tag en snak med vores professionelle team og få kyndig rådgivning til den bedste løsning til jeres budget og behov. Med de skarpeste priser på markedet, har vi også en budgetvenlig løsning til jer.

elektroniske-laase-til-hjemmet-jensenlaase-lasesmed-kobenhavn-amager

Få en skræddersyet løsning

Med over 10 års erfaring med låsesystemer og sikkerhed til plejehjem, ved vi hvad I har brug for og kan give kompetent rådgivning om forskellige muligheder, alt efter jeres behov. Vi ved at ikke to plejehjem er ens. Derfor lytter vi nøje til jeres ønsker, for at kunne skræddersy den bedste løsning til jer.

Vi tilbyder blandt andet:

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag på 41 31 70 90 og hør mere om jeres muligheder.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…