Låsesmed til erhverv

Låsesmed til erhverv

Søger I en løsning til at skabe den absolut bedste sikkerhed for jeres virksomhed? Så er Jensen Låse på pletten til at tilbyde jer pålidelige låsesystemer, solid indbrudssikring og loyal låseservice, til ethvert behov.

Vores team har bred erfaring med alt fra offentlige institutioner til hoteller, boligforeninger og kontorkomplekser. Vi ved hvor vigtigt det er, at have et beskyttet system til at passe på jeres virksomhed. Derfor tilbyder vi kun de bedste løsninger – moderne som klassiske.
Samtidig er vi fleksible til at komme lynhurtigt ud til jer, hvis der opstår problemer, eller I har brug for en ny løsning. Vi kan være hos jer inden for blot 30 minutter.

Ring til os nu på 41 31 70 90 og få en uforpligtende samtale om jeres muligheder.

I er også velkommen til at sende os en mail , hvor I beskriver jeres behov eller spørgsmål.

En solid samarbejdspartner for jeres sikkerhed

Ønsker I en tryg hverdag med optimal sikkerhed på kontoret, hotellet eller i institutionen? Så få en samarbejdsaftale med Jensen Låse og oplev fordelagtige muligheder som pakketilbud, lynhurtig betjening og stærk pålidelighed. Vi sætter os ind i jeres behov og finder en skræddersyet løsning, der passer bedst til jeres virksomhed og budget. Da vi er kendte som Københavns billigste låsesmed, skal vi nok finde en skarp pris til jer. Samtidig går vi ikke ned på kvaliteten, og udfører kun den bedste service, hver gang vi kommer ud til jer – uanset hvor hurtigt det skal gå.

Beskyt jeres imperie med elektroniske låse

Jeres virksomhed er jeres eget lille imperie – og det bør beskyttes effektivt!
Hos Jensen Låse er vi altid opdateret med den nyeste og mest optimale teknologi til låsesystemer. Derfor tilbyder vi elektroniske låse, som gør det nemt at optimere virksomhedens sikkerhed, og giver jer en nem hverdag, hvor I let kan låse hele bygningen forsvarligt af.

Vi tilbyder blandt andet Yale Doorman systemer, hvor I kan styre jeres låse med en smart app, og lave adgangskort til medarbejdere, beboere eller gæster, efter behov. Er I mange medarbejdere, kan I også få et simpelt kodesystem, til at beskytte hele bygningen. Det er endda muligt at indstille adgangskort specifikt, så medarbejdere har adgang til udvalgte områder, mens gæster har adgang til andre.

Med dette system kan I også fjernstyre jeres låse, så I kan lukke personer ind, selvom I sidder i den anden ende af bygningen, eller ikke er til stede. Det er muligt at installere kodelåsen ovenpå en eksisterende Ruko kasselås.

Udfyld vores formular og bliv ringet op for at høre mere om vores løsninger.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…