LÅSESMED/låseservice RØDOVRE - Få gratis servicetjek af dine låse

effektiv LÅSESMED I RØDOVRE KLARER ALT FRA OPLUKNING TIL NYT LÅSESYSTEM

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Er du låst ude eller har du brug for en ny lås? Vi klarer lynhurtigt opgaven effektivt for dig.

En oplukning eller et nyt låsesystem er noget vi er eksperter i at installere og montere hos dig. Hos Jensen Låse tilbyder vi dig altid en kvalitetssikret service og til de billigste priser i Rødovre og omegn. Vores Rødovreteam af låsesmede har over 10 års erfaring og er uden tvivl bekendte med den løsning, du står og har brug for. 

Alt efter din bolig, antallet af døre og vinduer du ønsker og sikre, og dine behov, så skræddersyr vi den bedste mest sikre og professionelle løsning til dig, så du er garanteret sikkerhed og tryghed til dig og din familie.

Vi har bred erfaring med erhvervskunder gennem mange år, og vi kan derfor nemt udvikle et smart låsesystem til din boligforening eller indbrudssikre dit kontorkompleks effektivt. Skal vi designe et låsesystem til dit hotel eller din institution, står vi også klar med effektive professionelle løsninger til dette. 

Vi anbefaler et smart elektronisk låsesystem med adgangskontrol, hvor alle beboere, medarbejdere og gæster får deres eget personaliserede nøglekort til når de skal ind og ud, og et system som I let selv kan administrere med kort, chip og brikker.

rødovre låseservice - få hjælp af din lokale låsesmed i rødovre. låsesmed på rødovrevej

Jensen Låse kører som låsesmede på Rødovrevej, og sørger for du får effektiv professionel låseservice. Vi er lokalkendte og kendt som Rødovre´s lokale låsesmed med høj service & lave priser. Vi har mange glade kunder, som vi servicerer både indenfor erhverv og private hjem. Du finder ikke en bedre service, end når vores venlige og erfarne låsesmede ringer på din dør med et smil, for at yde dig hurtig og god service, der får din bolig godt sikret på kort tid. 

Rødovre ligger nummer 34 på listen over byer med flest indbrud pr. husstand, og derfor er det en god ide at sikre dit hjem bedst muligt mod indbrud, hvis du bor i Rødovre, så de frække tyveknægte vælger og gå udenom dit hjem, alene af den grund at det er meget besværligt at komme både ind og ud.

Rødovre´s lokale låsesmed med høj service, døgnvagt lave priser.

Jensen låse kører lokalt i Rødovre og har hurtig udrykning hele døgnet rundt, når alt brænder på og du er i knibe. Så står du med et pludselig opstået AKUT behov for en LÅSESMED i RØDOVRE, er vi hurtigt fremme på pletten indenfor 30 minutter. Vores service er altid høj, og er du ude efter den lille ekstra service der lige får hjertet til at hoppe lidt ekstra højt, og smilet til at bryde frem, fordi du ikke forventede det af os, så glæd dig til vi kommer, og sikrer dine døre og vinduer med sikre nye Ruko eller Medeco låse eller fikser en omkodning af låse og nye nøgler for dig.

Autoriseret og billig låsesmed i Rødovre

Jensen Låse er autoriseret og billig låsesmed i Rødovre med alt i låseservice til faste lave priser. Tag fat i telefonen og giv os et kald, så giver dig dig et rigtigt godt tilbud, du vil synes godt om. Bedre kan det ikke siges. Vi ved hvad vi kan, og det gør vores kunder også, og derfor er vores anbefalinger så utrolig flotte, hvilket vi er yderst taknemmelige for, for det er vigtigt for os, at yde god service til gode fair priser,

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…