LÅSESMED og låseservice PRISER i KØBENHAVn - pris på udskiftning eller omkodning af lås

Oplukning af døre

 • Oplukning om dagen (08:00-16.00)

  595,-

 • Oplukning om aften (16:00-23.00)

  795,-

 • Oplukning om natten (23:00-8.00)

  995,-

 • Oplukning i weekenden (8:00-23.00)

  795,-

Omkodning og nye nøgler

 • Omkodning første dagspris (ex. nøgler)

  495,-

 • Omkodning efterfølgende dagpris (ex. nøgler)

  200,-

 • Nøgler Ruko 500 & 600. (stk. pris)

  50,-

 • Nøgler Ruko 1200. (stk. pris)

  90,-

Montering af kasselåse

 • Kasselåse Ruko RD 1601 Smæklås inkl. 3 nøgler. Levering & montering. inkl. moms

  1.495,-

 • Kasselåse Ruko RD 2622 Riglelås inkl. 3 nøgler. Levering & montering. inkl. moms

  1.675,-

 • Kasselåse Ruko RD 1622 Riglelås inkl. 3 nøgler. Levering & montering. inkl. moms

  1.795,-

Montering af Modul låse

 • Modullås Assa 8765 / Dorma 912 med ruko serie 1200 cylinder
  komplet lev. & mont. inkl. moms

  FRA 2750,-

 • Modullås Assa 8788 / Dorma 502 med ruko serie 1200 cylinder
  komplet lev. & mont. inkl. moms

  FRA 2250,-

Sikring af døre og karme

 • Effektiv bræksikring - Secustrip. Levering & montering inkl. moms.

  1.500,-

 • Aflåseligt terasse dørs greb. Fix codehandle 7810.
  Levering og montering inkl. moms.

  1.500,-

Elektroniske låse til private

 • Yale doorman komplet single point med udvendig kodetastertur
  Levering & montering inkl. moms.

  Fra 4.475,-

 • Yale doorman komplet multi point til 3 punkts låse udvendig kodetastatur
  Levering & montering inkl. moms.

  Fra 5.975,-

LYNHURTIG LÅSESMED PÅ SJÆLLAND TIL EN FAIR PRIS

Vi løser alle låse relaterede opgaver – fra akut oplukning til indbrudssikring og rådgivning. Hos Jensen låse går vi op i at give dig den bedste service til den bedste pris. Vi leverer alt i låse, og hjælper med at sikre blandt andet hjem, virksomheder og institutioner med de bedste låse og de bedste løsninger – fx hvad angår nye låse, låsesystemer, indbrudssikring og dørautomatik.

I København er der stor efterspørgsel på låsesmede og tilhørende opgaver. Det er vi i Jensen Låse klar over, hvorfor vores fokus er at være den mest effektive låsesmed i dit område. Vi ved, at når der er brug for os, så kan det kun gå for langsomt. Derfor dækker vi også størstedelen af København, hvor vi befinder os i områderne i indre by, Amager, Frederiksberg, Østerbro og Nørrebro.

DIN LOKALE LÅSEPARTNER med faste lave priser

Jensen Låse er et ærligt, engageret og personligt låsefirma. Vi går op i, at du får præcis den service og præcis de løsninger, du har brug for – både hvis du skal bruge en hurtig og billig låsesmed eller gennemtænkt rådgivning. Og er du tilfreds, er vi stolte.Derfor tilbyder vi både akut udrykning og langtidsplanlægning, alt efter behov. Og vi gør en dyd ud af, at du får de låsesystemer, der bedst passer til dig og dine behov – ligegyldig om du skal have sikret dit private hjem, din boligforening eller en hel virksomhed. Jensen låse er Amagers lokale låsesmed, vi kan være ude inden for minutter, motorvejen er vores første vej mod københavn, som gør vi er ekstremt hurtige.

LÅSESERVICE I HELE KØBENHAVN til en fast lav pris

Hos Jensen Låse har vi åben 365 dage om året, og vi rykker selvfølgelig ud i hele Storkøbenhavn, når du har brug for det 24/7. Vi tilbyder døgnservice, både hvis du skal ind i dit hjem, eller akut skal have skiftet låsen. For vi ved, at hurtig, professionel service er afgørende, når du har brug for det.

Så ring endelig til os, hvis du skal bruge en låsesmed. Vi står altid til rådighed overalt i København. Og vi kommer altid til den aftalte tid og giver selvfølgelig god service til den aftalte pris.

Vi dækker hele København inden for 30 minutter.

Ring nu eller send en besked, til højre eller nedenfor.

LÅSESMED i KØBENHAVN til en fast lav pris 

Hovedstaden er et af de steder i Danmark, hvor der oftest er brug for en låsesmed. I Københavns indre by er det derfor vigtigt, at du altid kan få fat i en smed, når uheldet er ude. Især i indre by er en låsesmed brugbar, og derfor står vi også til rådighed her.

LÅSESMED på AMAGER til en fast lav pris

Da vi ved det ikke kun er i indre by, at låse og uheld forekommer, dækker vi derfor hele København. Er du låst ude, eller har glemt nøgle, kan du altid ringe til Jensen Låse på Amager. Her kommer vi hurtigt, og sørger for problemet bliver løst. Vi hjælper med indbrudssikring, låsesystemer, adgangskontrol og mere til.

LÅSESMED på FREDERIKSBERG til en fast lav pris

Er din bolig på Frederiksberg, og du er låst ude, så tøv ikke. Ligesom de andre dele af København, står vi parate til at hjælpe hvor som helst på Frederiksberg. Vi tager os altid af både små og store opgaver, så du altid kan føle dig tryg ved en låsesmed nær dig. Vi går efter at være hele Københavns låsesmed.

LÅSESMED på ØSTERBRO til en fast lav pris

Jensen Låse er også din lokale låsesmed og sikringspartner på Østerbro. Vi står til rådighed med samtlige former for service og reparation for både private kunder og erhvervskunder. Du kan få fat i os direkte på telefonen, og vores låsesmed vil køre med det samme til de akutte opgaver. Det kan være alt lige fra indbrud, knækket nøgle, glemt nøgle eller noget helt fjerde.

LÅSESMED på NØRREBRO til en fast lav pris

Som en del af København, er vi selvfølgelig også at finde på Nørrebro. Her kan vi som de andre steder også hjælpe med at få din bolig privatsikret, så det bliver svært for ubudne gæster at bryde ind. Da der i dag er mange tyve, som gør hvad de kan for at trænge ind, bør du overveje at få boligen sikret på den bedst mulige måde. På den måde holder du dine værdigenstande sikret.

Kontakt Jensen Låse og få et godt tilbud. Hør mere om priser på dørautomatik og meget mere.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…