Låsesmed og låseservice på Østerbro - Alt i låse og sikkerhed

BRUG FOR EN PROFESSIONEL LÅSESMED på østerbro TIL EN god fair PRIS?

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Jensen Låse er din lokale låseservice på Østerbro, når du er på udkig efter den billigste låsesmed på Østerbro og omegn. 

Familievenlige Østerbro med de brede boulevarder, de lækre delikatesser, de flotte designbutikker, og de grønne oaser er den pæne og eksklusive bydel i København, hvor vi som lokalkendte låsesmede kan give dig en lynhurtig service, når nøglerne er forsvundet, låsen skal kodes om eller du står i problemer op til halsen, fordi den gamle lås ikke længere virker, og du ikke kan låse hoveddøren.

Vi kører ud til dit hus eller lejlighed på Østerbro, og kan være der inden for 30 minutter, og løse dit problem. Østerbro er nok mest kendt for Fælledparken og Teliaparken hvor FCK holder til, mens vi i Jensen Låse er lige så kendte for vores mangeårige erfaring og professionelle service på låseområdet, der gavner alle vores dejlige Østerbro kunder.

erfaren LÅSESMED på østerbrogade

Vi besidder en bred vifte af erfaring med erhvervskunder på Østerbro, hvor vi servicerer og hjælper vores kunder med alt indenfor låseservice. Vi monterer sikre låsesystemer på alt lige fra byens flotte hoteller, til de skønne plejehjem, succesrige virksomhedsbygninger og livlige kontorkompleks miljøer. 

Vores låsesmede har mere end 10 års erfaring, og er klar på enhver opgave du stiller os, uanset om det drejer sig om en hurtig oplukning, en indbrudssikring af døre og vinduer, eller en installering af et nyt låsesystem. Vi er altid opdateret med den nyeste teknologi inden for elektroniske og mekaniske låsesystemer, og finder hurtigt og nemt det bedste låsesystem der kan dække alle dine behov. 

Du kan hurtigt få installeret og monteret et smart låsesystem med adgangskontrol, så du effektivt kan styre hvem der kommer ind og ud af bygningen med smarte chip, brikker eller nøglekort.

lokal LÅSESMED østerbro - vi monterer nye låse og klarer en omkodning lynhurtigt

En ny lås øger sikkerheden i din drømmebolig eller drømmelejlighed markant, især hvis din dør kun er i besiddelse af en lås i forvejen. Døre med kun en lås anses for usikre og meget tyverivenlige, da det eneste tyven behøver at gøre, er at bryde ind gennem et vindue, og så åbne døren indefra ved at dreje låsen rundt, og vupti er han væk igen på under 2 minutter. En sikker dør består altid af 2 låse, hvoraf den ene bruger nøgle på begge sider.

En omkodning når en i familien eller en ansat har smidt nøglen til hoveddøren væk ved et uheld, er hverdagskost for os som låsesmede på Østerbro. Vi rykker tit ud til låste døre og laver omkodninger, og sørger for nye sikre nøgler, så alle kan føle sig trygge og være sikre på at kun de rette ejere har adgang til hjemmet.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…