erfaren LÅSESMED og låseservice på NØRREBRO

LÅST UDE KL. 2 OM NATTEN? INTET PROBLEM for din låsesmed på Nørrebro

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Det er koldt og klokken er midt om natten. Du kommer hjem fra aftenarbejde og konstaterer din nøgle ikke er i tasken eller i jakkelommerne, og nu står du på gaden og kan ikke komme ind. Det er koldt, og du er træt efter en lang dag. Jensen Låse tilbyder dig derfor vores effektive døgnservice, hvor du kan ringe til os nat og dag, for at få lynhurtig låseservice. 

Vi klarer hurtigt en døroplukning for dig på Nørrebro og omegn. Fortæl os hvor du er, og vi kommer lynhurtigt ud til dig, og sørger for du kommer hurtigt indenfor igen. Nørrebro er vores lokalområde, og du ser sikkert ofte vores flotte hvide biler drøne rundt i området og servicere butikker, private og erhverv.

Vi giver dig Nørrebros bedste låsesmed og låseservice, uanset på hvilken tid af døgnet du står og har brug for vores hjælp.

BEFINDER DU DIG PÅ NØRREBRO OG MANGLER BYENS BILLIGSTE LÅSESMED?

Med mange års erfaring på bagen, sikrer vi os, at du altid får det bedste låse tilbud og de bedste mest sikre låsesystemer monteret. Er en billig låsesmed det du leder efter på Nørrebro, så ring til os, og få et godt tilbud på låse og sikkerhed til dine døre og vinduer. 

Nørrebro er et kreativt, tjekket og multikulturelt kvarter med en livlig og glad gadekultur, som er utrolig populært blandt studerende og kreative typer. Du finder lækre madsteder og sjove finurlige spændende butikker fyldt med forskellige design- og stilarter. 

Behøver du nye sikre låse, fordi de gamle er blevet for slidte eller trænger din butik til en smart dørpumpe eller en lækker dørautomatik, en omkodning af låse eller har du brug for en akut oplukning, fordi nøglen er forsvundet i løbet af dagen, mens du rendte rundt og shoppede lækre ting, så kontakt din lokale låsesmed på Nørrebro. Vi er kendt for et godt tilbud og en billig låseservice, som du helt sikkert vil synes godt om.

Brug for låseservice på Nørrebro? så ring til din lokale låsesmed på Nørrebro

Mens du sidder og nyder solen og det livlige café miljø med en forfriskning på et af de populære hangout steder rundt omkring på Nørrebro, så ordner din lokale låsesmed på Nørrebro montering og installering af nye låse til hele din bolig i løbet af kort tid, så når du kommer glad tilbage efter lidt soltid og hyggetid med vennerne, så har vi dine nye nøgler og låse klar til dig. 

Vi sikrer os altid, at alle dine døre får 2 sikre nye godkendte låse, hvilket er det vi anbefaler alle at have, fordi det sikrer dig bedst mulig mod indbrud, når den ene lås skal bruge nøgle på begge sider for at komme ind og ud.

Vi klarer også en sikker montering af værdiskabe og pengeskabe i din butik, så dagens omsætning i butikken er sikret og låst forsvarligt inde efter lukketid. Låsemeden sørger også for, at du får installeret smarte elektroniske låse, så dine ansatte kan benytte brikker eller chip for at komme og gå på arbejdet uden nøgler. En løsning der er stærkt stigende og utrolig sikker.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…