LÅSESMED i KØBENHAVN - Københavns låseservice

låsesmed København - Brug for en effektiv og hurtig låsesmed i københavn, der kan være på stedet i løbet af kort tid?

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Bor du i København og er uheldet ude, og du står pludselig og har brug for en akut autoriseret låsesmed, så har Jensen Låse 30 minutters hurtig udrykning i København. Vi klarer hurtig oplukning af dine døre, omkodning og installering af nye låse og låsesystemer.

Vi har døgnservice i hele København, så du kan få fat på os dag og nat. Vi er altid lige i nærheden, og da vi som autoriserede låsesmede i København er godt bekendt med og dagligt kører i hele vores smukke hovedstad, kan vi garantere at være hos dig inden for 30 minutter. Vores kompetente låsesmede og effektive københavner team er klar til at yde dig en fantastisk og personlig service, som lever op til både dine og vores høje standarder, når vi når frem.

Vi har stor og mange års erfaring med alle slags låse, systemnøgler og elektronisk adgangskontrol til mange forskellige boliger og ejendomme i hele København.

Lad os finde en effektiv løsning, der opfylder alle dine behov og giver dig optimal sikkerhed.

Vi kører som låsesmede i København, København K, København N, København NV, København Ø, København SV og København V

Få låsesmeden ud på Nørrebro, Vesterbro og Østerbro.

billig låsesmed i København med ekstraordinær personlig service

Vi er kendt for, af vores dejlige kunder, at yde en god personlig service hver gang vi bliver ringet op, og skynder os ud for at hjælpe dig. Vi tilbyder flotte, gode og yderst favorable priser, du vil synes om.

København er vores lokalområde, og vi kender byen som vores egen bukselomme. Størstedelen af vores glade kunder befinder sig her, og vi kører derfor altid i området, og er ofte lige i nærheden. Vi kan som autoriserede låsesmede altid give dig et godt og billigt københavner tilbud, uanset om du har brug for en akut låsesmed i København til at åbne din dør, fordi du har låst dig ude eller har brug for hjælp til nybyggeri og installering af dørpumper, nye låse, låsesystemer, postkasse systemer og andre spændende opgaver, som ligger lige til højrebenet for erfarne og autoriserede låsesmede som os.

Låseservice København - vi har døgnvagt i københavn og omegn, når du har akut brug for vores hjælp

Jensen Låse hjælper dig med alle former for låseservice – vi kører ud til oplukning af døre, og installerer nye låse, er involveret i projekter som nybyggeri med større installationer, installerer elektroniske låse og sikre værdiskabe, og vi har også døgnvagt, så du altid kan få hjælp, når uheldet er ude.

Vi kender det alle. Det er aften, og du har mistet din nøgle på vej hjem på cykel fra det lokale fitnesscenter, og nu kan du ikke komme ind. Det er koldt, og du fryser og er faktisk også rimelig træt efter en lang arbejdsdag og lækker træning, så du ringer til Jensen Låse, og indenfor 30 min er vi på pletten, og får dig sikkert ind i dit hjem igen. Vi rykker ud i alle døgnets timer, og sørger hurtigt for, at du kan føle dig tryg igen. Vi vender hurtigt dine bekymringer om mistede nøgler til sikkerhed, og sørger for nye nøgler og låse med vores special værktøj til låse.

Vi løser også opgaven for dig direkte på stedet, og står altid klar til at give dig god personlig service, når du henvender dig. Vores professionelle låseservice i københavn skiller sig ud både prismæssigt og servicemæssigt. Ring til os og tal med en kompetent og autoriseret låsesmed. Du får faglig vejledning og hurtig personlig hjælp.

Låsesmed i København - vi får utrolig flotte anbefalinger fra vores glade kunder - kan vi også sikre dig mod indbrud?

Vidste du, at hele 56 procent af alle danskere er bekymrede for at få indbrud i deres bolig? Og med god grund. Det er især i kommunerne omkring København, at der er flest indbrud i forhold til, hvor mange der bor der. Hvert år begås der omkring 1.600 indbrud i københavnske hjem. Tyvene elsker de “lette” huse og lejligheder, der ikke er sikret ordentligt, de er nemme at komme ind i og lette at forlade igen. 

Indbrud som kunne være forhindret ved, at du f.eks. har 2 godkendte låse på dine døre, hvoraf den ene lås benytter sig af nøgle på begge sider. Du kan få Jensen Låse til at sikre dine døre og vinduer, så indbrudstyven har sværere ved at komme ind.

Vi servicerer Københavns mange flotte ejendomme dag og nat, hvor vi sørger for godkendte låse, låsesystemer og indbrudssikre hjem og virksomheder. Du har sikkert set os køre rundt i København i vores flotte hvide biler eller set en Jensen Låse hvid varevogn holde et sted i dit nærområde, og du har sikkert også oplevet altid at blive mødt af et venligt smil, for vi er der for din skyld, vi elsker vores job som låsesmede og vores kunder kommer altid først. 

Vi går først, når vi er sikre på dine låse igen virker korrekt. Vi servicerer både store og små virksomheder i København med alt indenfor låse og sikkerhed.

Vi nyder vores gode anbefalinger fra alle vores glade kunder, der henviser os flittigt til naboer, venner og familie og til andre virksomheder. Anbefalinger finder du mange af på både Google og Trustpilot, og vi er dybt taknemmelige og super glade for hver og en. Vi glæder os til også at hjælpe dig med alt indenfor låse, så giv os et venligt smil i røret og et “jeg har brug for jeres hjælp” opkald. 

5 spørgsmål til din Låsesmed i København, når du har en virksomhed eller privat har brug for en professionel autoriseret låsesmed

Mange københavnere, både private og virksomheder, nyder godt af vores professionelle team af låsesmede, og ofte sniger der sig nogen spørgsmål ind, når du står og skal bruge en låsesmed i København:

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…