låsesmed og låseservice Ishøj - få et gratis låsetjek

SØGER DU EN EFFEKTIV OG LYNHURTIG LÅSESMED I ISHØJ?

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Vi hjælper mange borgere og erhverv i Ishøj med at sikre deres virksomheder og boliger, og derfor ligger antallet af indbrud i kommunen også utrolig lavt, faktisk helt nede på en 80. plads over byer med færrest indbrud pr. husstand. Jo mere sikker din bolig er, jo færre indbrud opstår der, for frække tyveknægte gider ikke bruge deres kostbare tid på besværlige låse og dobbeltsikrede døre og vinduer. Næh, de tager meget hellere naboens hjem eller virksomheden ved siden af din, når de opdager, at du har de bedste låsesystemer installeret der besværliggør deres indbrud.

Fortæl os hvad du har brug for, og vi finder den helt rigtige smarte og sikre løsning til din bolig og din virksomhed. Vi fører alt lige fra pengeskabe, dørpumper, postkasse systemer, elektroniske låse, smart adgangskontrol med brik, og vi kan indenfor 30 minutter være hos dig og hjælpe dig med oplukning, samt omkodning og montere nye låse, hvis de gamle er blevet for slidte og ødelagte og ikke længere kan låse døren sikkert.

byens lokalkendte LÅSESMED med døgnvagt I ISHØJ

Vi har kørt som låsesmede i Ishøj gennem mange år, og vi kender derfor folks boliger og virksomheder rigtig godt. Vi ved hvad der virker, når du vil sikre dine døre og vinduer med optimale låse løsninger i Ishøj, og også når du vil have installeret sikre pengeskabe, effektive dørpumper og smarte elektroniske dørlåse, og det er også en af grundene til, at vi hurtigt kan hjælpe dig uanset hvilken tid på døgnet det er. 

Ishøj Kommune er en by i vækst og med flere parcelhuskvarterer, og med spændende igangværende byggeprojekter, hvor behovet for installering af låse ved nybyggeri er noget, vi som låsesmede i Ishøj også håndterer. Ishøj er omfattet af succesrige virksomheder og et voksende erhvervsliv, hvor vi som kørende låsesmede i lokalområdet i Ishøj monterer og installerer alt lige fra elektroniske låse, der gør livet lettere for ansatte og medarbejdere til dørpumper og adgangskontrol med brikker. 

Vi klarer også oplukning af døre i parcelhuskvartererne, når nøglen er blevet væk og vi sørger for sikkerhedstjek af huse og erhvervsejendomme, så sikkerheden altid er i top med de bedste låsesystemer og mest sikre Ruko eller Medeco låse. Dørautomatik er også en mulighed, når det skal være nemt, og du gerne vil have kontrol over, hvem der kommer og går i virksomheden.

Skulle du stå med en akut opstået situation, hvor det haster med en låsesmed i Ishøj, så har vi døgnvagt, og du kan derfor få fat på os i alle døgnets 24 timer uanset situationen. Vi kan være hos dig indenfor 30 minutter, og vi sørger for sikkerheden på dine døre og vinduer er i top inden vi går.

på udkig efter en billig, professionel og erfaren LÅSESMED I ISHØJ?

Det behøver ikke koste en bondegård at få installeret og monteret nye låse og låsesystemer. Vi giver dig byens bedste tilbud og service, og samtidig så leverer vi de mest sikre løsninger, der sørger for optimal sikkerhed på alle døre og vinduer. Ring til låsesmeden i Ishøj, og få god service og sikre hjem.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…