sikkerheden i top?
Låsesmed/låseservice i 2900 Hellerup

autoriseret LÅSESMED i 2900 hellerup topsikrer dit hjem med godkendte ruko låse og monterer hurtigt smarte elektroniske app styrede låse

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Byen med det kendte postnummer 2900 Happiness, også kaldet Hellerup, er en skøn levende bydel i Storkøbenhavn, beliggende i Gentofte Kommune. Kommunen har omkring 75.176 indbyggere, og desværre er rigtig mange i kommunen udsat for indbrud. Gentofte kommune ligger nemlig nummer 4 på listen over de mest udsatte kommuner med indbrud, og tallet var i 4. kvartal 2019 helt oppe på 227 indbrud. 

Vi er i Jensen Låse lokalkørende som låsesmede i Hellerup, byen med de smukke lindetræer og nogle af landets dyreste huse, og vi har derfor fingeren på pulsen med, hvordan vi TOPSIKRER din drømmebolig og succesrige virksomhed bedst mulig mod indbrud.

Især er det alle sundvejene lige ned til vandet med den lækre badebro og stranden lige ved siden af Hellerup Havn, der lokker folk med penge til at købe de store, dyre og utroligt flotte villaer. Det betyder også, at landets tyveknægte har gode vilkår i de dyre boliger, hvis sikkerheden ikke er helt i top. Vi anbefaler som erfarne låsesmede i Hellerup, at du sikrer din bolig med elektroniske låse, som er en fantastisk mulighed for dig, da du sikkert og nemt kan styre adgangen til din bolig via din telefon og en smart app. 

Det betyder, at du nemt kan sidde på en hyggelig café og nyde det hektiske fascinerende New Yorker liv med familien, drikke gourmet kaffe, spise farverige cupcakes og smage på velduftende donuts, mens du styrer, hvem der kan komme og gå derhjemme i Hellerup boligen. 

Din lokale og erfarne låsesmed i Hellerup anbefaler, at du får tjekket boligen ordentligt igennem, inden du rejser udenlands, og sørger for at få monteret de nyeste sikkerhedsgodkendte låse på alle dine indgange.

lokalkørende, professionel og autoriseret hellerup LÅSESMED og din kompetente låsesmed på strandvejen tilbyder tryg og hurtig døgnvagt

Vi er hurtigt ude af døren, og klar til at assistere dig med enhver slags sikker låseservice i Hellerup inden for 30 minutter efter dit opkald, uanset om du står i en akut situation eller har brug for en effektiv langsigtet løsning. 

Vores autoriserede låsesmede er altid opdateret på den nyeste teknologi, og vi kan derfor tilbyde dig et bredt udvalg af smarte sikre og effektive låsesystemer, som gør din hverdag nemmere og mere tryg, når du er væk hjemmefra.

Vi ordner alt lige fra den simple oplukning af din flotte bolig, til TOP indbrudssikring eller hurtig og effektiv installering af nyt låsesystem. 

Måske skal porten gå op automatisk, når du kommer hjem i din nye lækre bil, og samtidig sørge for, at det kun er dig, der kan komme ind gennem porten? Vi har et stort og flot udvalg af sikre og godkendte låsesystemer, dørpumper m.m. vi hurtigt kan installere, og som netop sørger for dette, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt perfekte, der matcher dine og familiens behov.

2900 Happiness er ikke helt galt, når låsesmeden har været forbi dig og gjort din Hellerup bolig og virksomhed TOP SIKKER

Jensen Låse - Låsesmed på Amager og i Storkøbenhavn. Ring 41317090
Jensen Låse - Låsesmed på Amager og i Storkøbenhavn. Ring 41317090

 Få et gratis låsetjek – kontakt os

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…