Låsesmed / LÅSESERVICE Gentofte - få et gratis låsetjek - omkodning, oplukning og udskiftning af låse

autoriseret LÅSESMED i gentofte gør dit hjem indbrudssikert ved at sikre alle dine døre med godkendte låse

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Så er det om at slå ørerne ud, for her kommer de hårde facts. Bor du i Gentofte Kommune, så kan vi afsløre, at Gentofte er nummer 4 på listen over kommuner med flest indbrud pr. husstand. Alene i 4. kvartal 2019 blev der konstateret 227 indbrud. Av, det var ikke så lidt, vel? Så hvad gør du nu? Vi anbefaler i Jensen låse og som kørende professionel låsesmed i Gentofte, at du får lavet et låsetjek, hvor vi gennemgår alle dine døre og låse. 

Vi udskifter gamle slidte låse med nye sikre godkendte låse, og vi monterer 2 låse på hver dør, hvoraf den ene lås har nøgle på begge sider. Dette gør dine døre optimalt indbrudssikre, så tyvene ikke kan løbe nemt ud af huset, hvis de ellers overhovedet orker at bryde ind, fordi Jensen Låse lige har været forbi dig, og har sørget for dit hus fremover er sikret godt og grundigt mod indbrud. 

Besværlige huse og virksomheder, hvor låsesikkerheden er i TOP er tyvenes værste mareridt. Det tager for lang tid, og de vælger derfor ofte naboens hus, som er mindre sikkert og nemmere at bryde ind i. Ærgerligt for naboen, bestemt, men så er det jo heldigt, at du som den gode nabo, varmt kan anbefale os til ham, så vi også kan sikre hans bolig, fordi du selv er begejstret for den personlige, hurtige og gode kvalitetsservice vi gav dig. God nabohjælp gør altid en forskel.

HAR DU BEHOV FOR EN professionel og BILLIG LÅSESMED i gentofte, SOM KAN SIT KRAM?

Vi har haft fingrene i mange låse og flotte døre, i villaer og lejligheder og i små som store virksomheder gennem de sidste mange år i Gentofte. Vi kender Gentofte ud og ind, og vi ved derfor lige præcis, hvad der hjælper med at holde tyven ude.

Vi ved også at flere og flere virksomheder vælger smarte elektroniske låse, der øger sikkerheden markant, og giver overblik over hvem der kommer og går med brikker og chip. Samtidig er vi eksperter i dørpumper og dørautomatik, som gør det let for kunder og ansatte at komme ind og ud, fordi dørene åbner og lukker automatisk. 

Vi opsætter også værdiskabe og pengeskabe i mange virksomheder, så dagens omsætning sikkert kan låses inde ved fyraften, og vi monterer også værdiskabe i private hjem til alle arvesmykkerne, kontanterne og andre værdigenstande du har brug for at låse sikkert inde, så du kan sove roligt om natten, velvidende at dine værdigenstande er låst forsvarligt inde.

LÅSESMED gentofte - med effektiv og hurtig døgnvagt

Låse har det med at skulle åbnes på alle tider af døgnet, og det håndterer vi sikker og nænsomt for dig, da vi har døgnvagt, der servicerer alle vores kunder i Gentofte dag og nat. Ingen har lyst til at stå og vente i timevis på låsesmeden dukker op, og vi tilbyder derfor at komme indenfor 30 minutter efter vi har modtaget dit opkald, så du hurtigt kan få løst dit problem. 

Personlig god kundeservice ligger os tæt på hjertet, vi er passionerede omkring vores job og gør vort bedste for, at du får den bedste løsning og bedste oplevelse, der sikrer din bolig og dit virksomhed på alle tænkelige måder.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…