erfaren LÅSESMED og låseservice på FREDERIKSBERG

Frederiksberg låseservice - brug for en autoriseret låsesmed på frederiksberg, der kommer springende lige så hurtigt som tigeren i zoo?

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Frederiksberg er fyldt med mange lækre grønne oaser og mange unge mennesker der bliver tiltrukket af campus miljøet, når de studerer. Byen besøges hver dag af mange tilrejsende som studerer, shopper, og besøger vores smukke og hyggelige Zoologisk Have med alle dyrene, som Frederiksberg nok er mest kendt for især blandt børnefamilier. Låsesmeden på Frederiksberg fikser nemt låse og døre for alle børnefamilierne, virksomhederne og de unge, når nøgler forsvinder eller låsene bare er blevet slidte.

Byen emmer af gourmet på alle måder, Carlsberg øllet tæt på, de lækre caféer og restauranter og selvfølgelig også håndværkerne. Gourmet betyder en feinschmecker, en lækkermund, kort sagt en person, som forstår at værdsætte gode ting som at spise og drikke, og naturligvis også foretrækker godt håndværk, som vi i Jensen Låse er kendte for at udføre. 

Skal du lige have den der flotte sikre lås til hoveddøren, eller et lækkert elektronisk låsesystem, eller hvad med en smart stilren dørpumpe til din butik i Frederiksberg Centret? 

Ring til Jensen låse, din gourmet låsesmed på Frederiksberg, og vi kommer springende lige så hurtigt som tigeren i Zoologisk Have, og ordner skarpt dine låse. Vi er faktisk så hurtige, at vi ankommer på stedet inden for 30 minutter efter dit opkald, og da vi yder godt solidt håndværk, giver vi dig altid en kvalitetssikret låseservice.  

låsesmed på frederiksberg - få låsesmedens flotte og sikre elektroniske låse installeret til en billig pris inden du rejser

Udlejer du for eksempel din bolig via Airbnb, kan vi varmt anbefale dig at få et kodesystem med adgangskontrol. På den måde kan du med en app kontrollere, hvem der får adgang til dit hjem, når du selv er bortrejst. Du mister aldrig nøgler og samtidig holder du ubudne gæster effektivt ude. Det er da en WIN WIN løsning, der gør livet nemmere for dig som udlejer på Frederiksberg.

Brug for en smart elektronisk låse løsning? 

Den klarer Jensen Låse for dig billigt, hurtigt og professionelt inden dine leje gæster ankommer, og du selv rejser udenbys på den der eksotiske 3 måneders ferie du har talt om i 10 år, og som endelig står for døren. Sikkerhed i dit hjem er forståeligt, når du er ude at rejse og fremmede skal bo i dit hjem imens. Din lokale låsesmed på Frederiksberg sørger naturligvis for, at du får installeret og monteret dine elektroniske, sikre og smarte app styrede låse inden du rejser.

Jensen Låse - Låsesmed på Amager og i Storkøbenhavn. Ring 41317090
Jensen Låse - Låsesmed på Amager og i Storkøbenhavn. Ring 41317090

 Få et gratis låsetjek – kontakt os

smart i en fart? Låsesmeden hjælper dig, når dine nøgler er blevet væk og du har lukket dig ude på frederiksberg

Smart i en fart og nogen gange for smart – kender du også til det? Vupti, så hoppede du lige i de flade kondisko og kastede en varm hættetrøje over hovedet, for lige at drøne ned i kiosken på hjørnet, og købe lidt snoller, chips og cola til fredag aften. MEN…. UPS… dine nøgler? Åh, nej – dem glemte du lige i forbifarten.

Det kender vi alt til hos Jensen låse, vi rykker tit ud til lukkede og låste døre, og folk på Frederiksberg der har mistet nøgler eller smækket sig ude. Vi kører i området dagligt som lokalkendt låsesmed på Frederiksberg, og kommer dig derfor til undsætning inden for kort tid efter dit opkald. Vi gør det endda med et smil på læberne, da det er hverdagskost for os at folk ringer, og beder om hjælp til lukkede døre, installering af nye sikre låse, når du overtager din nye bolig, samt omstillinger og omkodninger af gamle låse.

nye låse, omkodning og nye nøgler? ring til din erfarne låsesmed på frederiksberg

Vi tilbyder alt fra oplukning af hoveddør til indbrudssikring og installering af nyt låsesystem. Du kan også få et gratis sikringstjek af din bolig, for at se om din sikkerhed, nu også er så optimal som den burde være.

Vi tilbyder også kyndig telefonisk rådgivning, hvor vi sammen finder den bedste løsning til dine behov. Du drømmer måske om dine døre går op automatisk, eller de lukker igen automatisk og dermed holder varmen inde, at automatiske døre gør det let for ældre og gangbesværede at komme rundt med en stok og rollator på kommuner og plejehjem eller i storcentre, at dine ansatte kan benytte elektroniske låse med brik/chip på arbejdet, som du nemt kan styre og kontrollere eller måske har teenageren igen tabt nøglen i weekenden?

Vi har bred erfaring med både private og erhvervskunder, og vi forstår os derfor på at skræddersy det mest optimale system til dine omstændigheder. 

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…