LÅSESMED og låseservice på AMAGER

Låsesmed Amager - professionel og autoriseret

Kontakt og modtag et  tilbud

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB

Skønne Amager er vores lokalområde, og vi servicerer mange glade og tilbagevendende kunder på Amager. Når telefonen ringer frisk og i højt tempo fra morgenstunden af, og der er problemer med din lås der driller, nøglerne der af uransagelige årsager har valgt at forputte sig og ikke vil findes, du skal have sikret din ejendom eller virksomhed med vores smarte og sikre elektroniske låsesystemer, du har smækket dig ude,  leder efter specialløsninger til sikring af dit private hjem, din virksomhed og institutionen, så rykker Jensen Låse, Låsesmed Amager, lynhurtigt ud og står klar til at fixe enhver låseproblematik du skulle stå med, til den bedste pris på Amager. 

Vi kører som låsesmede på Amager og i Sundby, Tårnby, Kastrup, Dragør, Lufthavnen, Kalvebod, Islands Brygge, Tømmerup, Viberup, Maglebylille, Store Magleby, Ullerup, Søvang og Ørestaden på Amager.

Din låsesmed på Amager installerer Yale Doorman elektroniske låse, postkassesystemer og nye dørlåse


Få monteret Yale Doorman elektroniske låse af billig amager låsesmed

På billederne ovenover og på video nedenunder ser du vores montering og installering af de populære Yale Doorman låse, som er en avanceret elektronisk lås, som giver dig mulighed for at kombinere høj sikkerhed med stor bekvemmelighed for alle i husstanden / virksomheden, og det helt uden brug af nøgle.

Du bestemmer helt selv om du vil bruge en nøglebrik, en kode eller fjernbetjening, når du låser din yderdør op. Vores elektroniske låse bliver mere og mere populære, fordi de giver utrolig høj sikkerhed, samt at du får et flot og tidløst design.

Yale Doorman anvendes til alle yderdøre i huse eller lejligheder, og låsen betjenes med enten en kode, en fjernbetjening eller en elektronisk nøglebrik. Helt afhængig af kundernes individuelle behov.

Jensen låse anbefaler Yale Doorman elektroniske låse, for du får så meget værdi og sikkerhed for pengene. Se bare her:

 • 3 muligheder for at låse op: kode (med 6 cifre), nøglebrik eller fjernbetjening
 • Du kan fjerne eller tilføje nøglebrikker nemt og hurtigt
 • Du kan registrere op til 10 nøglebrikker pr. lås
 • Du kan registrere op til 10 brugerkoder pr. lås
 • Din nøglebrik kan registreres på 6 forskellige låse
 • Du kan registrere op til 5 fjernbetjeninger pr. lås
 • Menu med dansk voice guide
 • Du får 3 valgfrie lydindstillinger: høj, lav eller lydløs
 • Du får mulighed for automatisk låsning (valgfrit)
 • Du får mulighed for valgfri (4 cifre) døgn kode (24 timer)
 • Advarsel ved lavt batteriniveau
 • Nødåbning fra udvendig side med eksternt 9V batteri
 • Nødåbning med vridergreb fra indvendig side.
 • Koder, nøglebrikker og fjernbetjening forbliver husket og gemt under nyt batteriskifte
 • Indbrudsalarm (80dB).
 • Mulighed for udesikring (deaktivering af indvendigt vridergreb).

NB! Vær OBS på: Udesikring skal kun benyttes når alle personer har forladt hjemmet

Komplet Yale Doorman låseenhed indeholder følgende:

 • Indeholder et udvendigt langskilt med dørgreb og tastatur. Mål mm: H290, B46, D23,2
 • Indvendigt langskilt med dørgreb, batteriboks og vridergreb. Mål mm: H290, B64, D37
 • Låsekasse
 • Borebeskyttelse
 • Sikkerhedsslutblik 1487-2
 • 2 stk. dørgrebspinde (forskellige længder)
 • Skruer og tilbehør
 • 4 stk. AA batterier
 • Manualer
 • 3 stk. nøglebrikker til at kode

Låsesmed Amager Ring 41 31 70 90

LÅSESMED AMAGER med døgnvagt

Jensen Låse, Låsesmed Amager har med døgnvagt og over 10 års bred erfaring, været ude for lidt af hvert, og vi har højst sandsynligt også erfaring med netop dit låseproblem. Lad os være din nøgleløsning, og give dig byens bedste sikkerhed. Vores låsesmede kan være hos dig i løbet af kort tid, både dag og nat. Du føler dig altid sikker, når du ved, at vi hos Jensen Låse kan være fremme hos dig indenfor 30 minutter.

Sikkerhed og kvalitet er nøgleord for os, og vi garanterer dig, at du får en professionel, sikker og kvalitetsmæssig løsning hver eneste gang.

erfaren og BILLIG LÅSESMED AMAGER. Find Amager låsesmeds priser. altid ET GODT TILBUD OG GODE PRISER

Jensen låse, Låsesmed Amager, har faste billige priser inden for alt oplukningsarbejde på Amager. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester til yderst skarpe og konkurrencedygtige priser du vil synes godt om. Vi kan vores håndværk og har mange års erfaring som autoriserede låsesmede på Amager. Uanset dit behov så kan vi tilbyde dig den bedste og mest professionelle løsning. 

Vi har et skarpt øje for lige præcis den løsning, der vil egne sig bedst til din virksomhed eller dit private hjem, så det fremstår indbrudssikkert og trygt. Vi giver også de bedste priser på Låsesmed Amager, så du oplever både et professionelt udført stykke arbejde og fair priser hver gang. 

Få et gratis låsetjek – kontakt os på 41317090

Kender du sikkerheden i din bolig?

Brug for Låseservice på AMAGER, dragør, tårnby og lufthavnen? Få et Indbrudssikkert hjem med sikkerhedstjek

Skal du for eksempel have indbrudssikret dine døre og vinduer mod ubudne gæster på Amager? Så er Jensen Låse, Låsesmed Amager på sagen! Få lavet et sikringstjek og få gode råd til hvordan du optimerer din, familiens og virksomhedens sikkerhed.

Antallet af indbrud i private hjem ligger relativt højt i Danmark. 

Vi ved fra statistikkerne, at indbrud altid er koncentreret i de mørke vintermåneder og i store ferieuger, som juleferie, påskeferie og sommerferie. Indbrud sker ofte i de tidlige morgentimer, når du lige er taget på arbejde og igen i de tidlige aftentimer og inden du kommer hjem. 

Hos Jensen Låse får du et effektivt sikkerhedstjek af dine døre og låse, så du præventivt kan forebygge indbrud med de rigtige og sikkerhedsgodkendte nye låse og nøgler.

Jensen Låse - autoriseret Låsesmed Amager. Låseservice til Både PRIVATkunder OG ERHVERVSKUNDER

Vi er eksperter i låsesystemer til virksomheder. 

Et låsesystem betyder, at flere nøgler kan passe i samme lås. Det er super smart, når du har mange medarbejdere. Kobler du elektronisk styring på, kan du med en elektronisk løsning gøre betjeningen mere enkel og mere overskuelig for alle ansatte. 

For virksomheder og private er det generelt en god idé at kigge efter hvilken certificering din låsesmed har. Alle vores låsesmede er professionelle certificerede låsesmede, og alle besidder en stor faglig ekspertise som kommer dig som kunde til gode. Vi kan derfor tilbyde en rigtig høj service og kompetent rådgivning på låseområdet.

Du kan altid forvente et smil, en god service og gode priser.

5 spørgsmål til din Låsesmed Amager, når du har en virksomhed eller privat har brug for en professionel autoriseret låsesmed

Mange på Amager, både private og virksomheder, nyder godt af vores professionelle team af låsesmede, og ofte sniger der sig nogen spørgsmål ind, når du står og skal bruge en låsesmed på Amager:

Låsesmed Amager Priser

Jensen Låse, Låsesmed Amager, yder kvalitet indenfor alt låseservice og alle vores priser er konkurrencedygtige. Vi går ikke på kompromis med pris og kvalitet, så søger du en billig låsesmed, så kontakt os. Priser fra 495 kr.

Amager Låsesmed - Amager Centret

Autoriseret og billig låsesmedAmager og omkring Amager Centret ✅ Alt i låseservice til faste lave priser. Hvad med at få en smart stilren dørpumpe til din butik i Amager Centret, så døren lukker sig selv eller en elektronisk lås, så medarbejdere kan komme nemt ind og ud via en chip?

Billig Låsesmed Amager

Låsesmed Amager med rigtig høj kvalitet og altid til lave priser! Mange års erfaring som låsesmede på Amager og omegn ✅ Alsidig låsesmed kørende på hele Amager, både i Tårnby, Lufthavnen, Kastrup, Islands brygge, Sundby og Dragør. Vi monterer og installerer alt indenfor låse, elektroniske låse, låsesystemer, dørpumper, postkassesystemer og smarte systemlåse.

Hvor hurtigt kommer låsesmeden på Amager?

Vi er lokal låsesmed på Amager gennem mange år,, og vi bestræber os altid på at komme ud til vores kunder så hurtigt som muligt på hele Amager. Vi kan oftest være der inden for 30 minutter, hvis noget skulle brænde akut på. Vi kører fast med service i boligforeninger og erhverv.

Hvad er et gratis sikkerhedstjek på Amager?

Bor du på Amager, så få et gratis sikkerhedstjek. Et sikkerhedstjek er, hvor Jensen Låse kommer ud for at se om dine låse er i orden, og om vi kan gøre din bolig endnu mere sikker med .f.eks. dobbeltlås på døre, elektroniske låse eller værdiskabe til boligens vigtige værdier og papirer.

Låsesystemer til yderdøre

Få fuld kontrol over låsesystemet og sikkerheden i din bolig eller bygning. Vi monterer og installerer sikre låsesystemer med chip / brik på Amager. Elektroniske låsesystemer – det er nemt for alle der kommer og går, og super smart i brug. Større sikkerhed – kombiner systemet med adgangskontrol, så systemet bliver et delvist elektronisk låsesystem.

Monterer i dørpumper på Amager?

Personlig rådgivning til dig der søger de bedste løsninger inden for dørlukkere/dørpumper. Dørpumper sikrer, at en dør automatisk kan lukke døren efter dig. Dørpumper er mekaniske. Let hverdagen med nye dørpumper. Bestil Gratis Uforpligtende Tilbud. En dørpumpe sikrer lette, holdbare og elegante adgangsforhold. Ideel for dig, når du ønsker gode adgangsforhold

Installerer i postkassesystemer på Amager?

Ja vi installerer mange flotte nye postkassesystemer i boligforenigner, som æstetisk matcher ind i omgivelser og er praktiske for beboerne og for postmanden der kommer med posten. Vores postkassesystemer er designmæssigt nem at bruge. Jensen Låse opsætter lækre vægmonterede/stander postkassesystemer i boligforeninger, der passer ind i den eksisterende arkitektur i opgangen,

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…