LÅSESERVICE TIL PRIVATE

låseservice - lokal låseservice til private

Nye låse virker sikkert og trygt, og er altid lækkert at få installeret. Du kan også opleve, at de gamle låse er utrolig slidte når du flytter ind, og det er derfor i sidste ende mere sikkert at få installeret nye flotte låse.

Brug for en låsesmed til dit private hjem? Jensen Låse hjælper dig med alle låse relaterede udfordringer og tilbyder kvalitets låseservice med alt fra akut oplukning til nye låse og indbrudssikring af dit hjem.

Vil du sikre dit private hjem bedst muligt mod indbrud? Vil du være sikker på, at ubudne gæster ikke har let adgang? Eller skal du have omkodet eller udskiftet dine låse? Så er Jensen Låse den låseservice, du har brug for til dit hjem.

Jensen Låse tilbyder gode råd og indbrudssikring af både villaer og lejligheder overalt i København. Vi gennemgår med låseservice alle dine låse, døre, vinduer og karme i din bolig, så de kan blive så sikre som muligt. Og vi finder den bedste løsning, så du kan være tryg.

Det gør vi ved at indbrudssikre vinduer og døre, så de bliver så svære som muligt at brække op. Ved at sikre, at døre ikke kan bruges som flugtvej af en indbrudstyv – og derfor bliver sværere at slippe væk med tyvekoster. Og vi gør det svært at benytte vinduerne som ind- og udgang for en indbrudstyv med bl.a indbrudssikre vindueslåse

Vi hjælper selvfølgelig også med alle tænkelige låseservice relaterede ydelser. Vi skifter låsen, når der er behov for det – og vi omkoder og reparer låse. Vi sætter ekstra låse i, og sørger for, at alle låsene i dit hjem kan åbnes med den samme nøgle. Det gør hverdagen nemmere.

låseservice - få et låsetjek og nye sikre låse. Sikre Dørlåse til private og erhverv med jensen låse og vores kvalitets låseservice

I Jensen Låse anbefaler vi, at du får lavet et låsetjek. Det gør vi, fordi mange danske hjem får uventet besøg, især op til ferier og højtider, hvor de fleste af os er taget et smut på ferie for at slappe af og nyde et frisk pust væk fra hverdagens trummerum, og huset derfor ofte står tomt. Tomme boliger er indbrudstyvens foretrukne hovedret. Låseservice er vigtigt, når du vil føle dig sikker i dit hjem.

Hos Jensen Låse tilbyder vi blandt andet låseservice til private:

  • Sikring af private hjem mod indbrud.
  • Oplukning af døre, når du har låst dig ude.
  • Reparation, omkodning og udskiftning af låse.
  • Nye låse og samme nøgle til alle låse i huset eller lejligheden.
  • Oplukning af postkasser – og nye låse, når det er nødvendigt.

Ring til os, når du skal bruge en låsesmed til dit hjem.
Vi kommer hurtigt forbi til en snak og giver dig en god service til en attraktiv pris.

Hos Jensen Låse tilbyder vi blandt andet til private:

  • Sikring af private hjem mod indbrud.
  • Oplukning af døre, når du har låst dig ude.
  • Reparation, omkodning og udskiftning af låse.
  • Nye låse og samme nøgle til alle låse i huset eller lejligheden.
  • Oplukning af postkasser – og nye låse, når det er nødvendigt.

Ring til os, når du skal bruge en låsesmed til dit hjem.

Vi kommer hurtigt forbi til en snak og giver dig en god service til en attraktiv pris.

Ring nu eller send en besked nedenfor.

låseservice til både for private og virksomheder

Uanset om det er din drømmebolig eller din virksomhed der har brug for nye sikre låse, så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig. Få tjekket om dørlåsene er af nyere dato og opfylder alle sikkerhedskrav, og gør de ikke det, så installerer vi nye kvalitets dørlåse der opfylder alle sikkerhedskravene.

Personlig låseservice og professionel Hurtig hjælp med nye låse

Hos Jensen Låse sørger vi for at sikre os, at din bolig er så sikker som muligt for dig og din familie. Vi forstår at sikkerhed er vigtigt for dig, og vi gennemgår derfor professionelt hele boligen og alle dine dørlåse med vores låseservice. 

Du er hos os garanteret en god personlig låseservice, der tilgodeser dine og familiens behov for nye låse. Vi har mange års erfaring professionelt at installere nye sikre låse, og vi gør det endda med et smil på læben, for vi ved, at et sikkert hjem og godkendte dørlåse betyder tryghed for alle, både børn og voksne. 

Vi leverer god låseservice og monterer kun kvalitetsprodukter altid til gode priser.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…