Låseservice til erhverv

Låseservice til erhverv

Brug for omkodning eller udskiftning af jeres låsesystem? Så står Jensen Låse klar til at hjælpe jer!
Vi kommer jer til undsætning hvad end I har brug for en akut oplukning eller udskiftning, ønsker at optimere jeres sikkerhed med en effektiv indbrudssikring, eller hvis I mangler et nyt smart låsesystem til at optimere jeres sikkerhed. Vores team er opdateret med den nyeste og mest effektive teknologi til at sikre jeres virksomhed.

Ring til os i dag på 41 31 70 90 og få en uforpligtende snak om jeres muligheder. Vi tilbyder med glæde et gratis sikringstjek, så I kan blive klogere på, hvad I har behov for i jeres virksomhed.

Vi er hos jer inden for 30 minutter

Hos Jensen Låse er vi kendte for at være lynhurtige. Uanset om I står med et akut problem eller har brug for en ny løsning til jeres sikkerhed, kommer vi ud til hele København og omegn inden for blot en halv time. Vi tilbyder blandt andet Københavns billigste oplukningsservice og har konkurrencedygtige priser på samtlige af vores tjenester.

Jensen Låse er en anerkendt låsesmed, som altid har kvaliteten i top. Vores team er utroligt servicemindede og sørger for at tilbyde den bedste sikkerhed helt ned til mindste detalje. Med et solidt overblik over ethvert projekt og omhyggelighed med fintfølende mekanismer, er vi derfor stolte af at kunne tilbyde den bedste service.

Få en skræddersyet løsning til jeres behov

Fra mellemstore og større virksomheder til institutioner og hoteller, varierer den bedste løsning til at garantere sikkerhed i høj grad. Hvad der er effektivt hos en institution kan vise sig ikke at være nær så effektivt for et kontorkompleks eller en byggeplads. Derfor er vi meget detaljeorienteret med nye kunder, og sørger for at skræddersy det bedste låsesystem til jeres behov. På den måde får I også den bedste løsning rent økonomisk, da I slipper for at betale ekstra for funktioner, I ikke har behov for.

Hos Jensen Låse tilbyder vi blandt andet:

Ønsker I at opgradere jeres virksomhed til et effektivt låsesystem med moderne funktioner?

Så ring i dag på 41 31 70 90 og få et godt tilbud. Vi står selvfølgelig også klar til at løse jeres akutte situation, og tilbyder kompetent kundeservice til ethvert spørgsmål.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi svarer inden for 5 minutter på din henvendelse, ellers ring til os

Lad os tage en snak
Maximum upload size: 10MB
Eller giv os et ring på…