Oplukning fra 495,-

Jensen låse har faste billige priser inden for alt oplukningsarbejde i København.

Sikring af hjem

Vi sikrer dit hus så indbrudstyven ved dit hjem vil være for besværligt

Vindueslåse

Vinduer er tyvens fortrukne sted at bryde ind. Dine vinduer skal derfor sikres bedst mulig.

Låsesmed Østerbro


Vil du sikre hjemmet bedst muligt mod indbrudstyve? Eller skal du bruge en låsesmed lige nu akut – måske fordi du har låst dig ude? Jensen Låse er din låsesmed, som hjælper overalt på Østerbro.

Vil du føle dig så tryg som muligt i dit hjem? Så er indbrudssikring med de bedste låse og sikring af døre, karme og vinduer vigtig. Og det kan en dygtig låsesmed hjælpe med.

Det gælder også, hvis du er låst ude. Eller hvis du har mistet nøglerne, og du er bange for, at den der finder nøglerne, kender din adresse – måske fordi dine id-oplysninger befandt sig samme sted om nøglerne? Så har du også brug for en låsesmed – og gerne akut.

Jensen Låse er den låsesmed, du har brug for overalt på Østerbro. Vi hjælper dig med de bedste låse, nye nøgler og med at indbrudssikre dit hjem bedst muligt. Og vi rykker akut ud, når du har behov for det, året rundt – også om natten.

Rigtig rådgivning er et nøgleord

Hos Jensen Låse tilbyder vi blandt andet:

  • Indbrudssikring af lejligheder, villaer, ejendomme og virksomheder,
  • De nyeste og mest sikre låse og låsesystemer.
  • Akut hjælp med oplukning og omkodning af låse – når uheldet er ude.
  • Samme nøgle til alle låse – også postkassen, porten til gården og kælderrummet.
  • Elektronisk adgangskontrol.
  • Levering og montering af nye låse.
  • Sikring af døre, karme og vinduer.

Kontakt os i Jensen Låse og hør om, hvordan vi kan hjælpe dig på Østerbro. Vi kommer gerne forbi – også når det skal gå stærkt – og giver dig den bedste service til en attraktiv pris. For vi gør en dyd ud af sikkerhed, tryghed og komfort.

Ekstra sikring hjælper og afskrækker.

Vi er eksperter i at indbrudssikre hjem, ejendomme og virksomheder. Vi tilbyder kompetent rådgivning og de bedste produkter og løsninger, som vi både leverer og monterer. Og vi sikrer, at både du og dine værdier kan være i fred, så du kan føle dig tryg.

Vi tilbyder også full service-aftaler til boligforenigner, andelsboliger og ejerforeninger, så I kan få den bedste løsning, hvad angår låse, nøgler og adgangsforhold. Vi leverer samlede låsesystemer til hele ejendommen, tilbyder automatiske døråbnere og giver hele ejendommen et sikkerhedstjek, hvis I ønsker det.

Ring nu eller send en besked, til højre eller nedenfor.

Tlf: 41 31 70 90

Låseservice overalt i København.

Amager, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Hellerup, Gentofte, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj

Jensen Låse – København

 

TLF: 41 31 70 90

Capellas Alle 6
2770 Kastrup, København
Email: info@jensenlaase.dk


Skriv navn og telefon
og vi ringer dig op.

Montering af nye låse

Vi vejleder og monterer låse lige efter dine krav og ønsker i godkendte låse i hele København og omegn.

Adgangskontrol

Vi laver alle typer af adgangskontrol systemer. Ring og få gratis rådgivning om sikkerhed og tyverisikring.

Elektroniske låse

Yale Doorman-systemet, hvor du kan styre adgangen til hjemmet med en app og selv lave nøglekort efter behov.

Søger du en låsesmed på Østerbro? Det kan hænde, at man er kommet til at låse sig selv ud eller andet, der gør, at man har behov for en låsesmed på Østerbro. Der er stor efterspørgsel på disse på daglig basis, eftersom at København består af tusindvis af lejligheder, hvor muligheden for at låse sig ude bare er der. Derfor er der absolut ingen skam i, at det er sket for dig, og derfor står Jensen Låse til rådighed.

En voksende befolkning og et stigende behov for låsesmede

Generelt for København ser vi, at 10.000 hvert år flytter til byen, hvorfor nybyggeriet også er i rivende udvikling med 4300 nye boliger i 2016. Derfor forstår vi også, at det hænder, at man kan komme til at låse sig selv ude.

Østerbro er det største “Bro”-kvarter, når man sammenligner med Nørrebro og Vesterbro på arealet. Dette betyder mange lejligheder og mange mennesker, der hver dag låser sig ude. Bydelen tæller nemlig 8,7 kvadratkilometer og knap 77.000 indbyggere, hvilket er en stigning på hele 13% siden 2004. Heraf ser vi rigtig mange børnefamilier, som har særlige præferencer om, at sikkerheden er i top. Derfor er Jensen Låse ikke kun til rådighed, når I har låst jer selv ude. Vi gør også en stor dyd ud af, at sikkerheden er i top med vores adskillige låsesystemer.

En troværdig låsesmed på Østerbro

Hos Jensen Låse vægter vi kvaliteten af vores arbejde rigtigt højt, samtidig med at vi leverer konkurrencedygtige priser. Derfor kan vi rykke ud på din adresse – såfremt det skulle være en hastesag – på blot maksimalt 30 minutter. Og dette er uanset hvilket tidspunkt, du ringer. Vi har kompetente og uddannede låsesmede, som bruger det professionelle værktøj. Dette sikrer, at vi, i 9 ud af 10 tilfælde, kan låse døren op uden at bore i låsen. Bliver det en nødvendighed at bore i låsen, skal denne nemlig efterfølgende skiftes. Derfor bliver det hurtigt en fordel, at vi i så mange tilfælde kan åbne låsen uden at bore.

Låsesmed på Østerbro med mange kompetencer

Vi er utroligt skånsomme i vores arbejde, og vi kan mere end blot at hjælpe dig ind ad hoveddøren. Vi kan hjælpe dig med bilen og postkassen, hvis tilsvarende skulle ske. Herudover sikrer vi dit hjem, således at trygheden forøges. Du kan læse meget mere om vores forskellige privatsikringer her. Har du akut brug for hjælp med at komme ind i boligen, bilen eller postkassen, kan du kontakte os direkte på 41 31 70 90, og så er vi fremme inden for en halv time.

Ring nu eller send en besked, til højre eller nedenfor.

Tlf: 41 31 70 90

Låseservice overalt i København.

Amager, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Hellerup, Gentofte, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj