Oplukning fra 495,-

Jensen låse har faste billige priser inden for alt oplukningsarbejde i København.

Sikring af hjem

Vi sikrer dit hus så indbrudstyven ved dit hjem vil være for besværligt

Vindueslåse

Vinduer er tyvens fortrukne sted at bryde ind. Dine vinduer skal derfor sikres bedst mulig.

Låsesmed på Frederiksberg


Ligegyldig, hvor du er på Frederiksberg, kan du have brug for en dygtig, pålidelig og billig låsesmed. Det gælder i akutte situationer, hvor du har brug for at blive lukket ind, fordi du har låst dig selv ude. Eller fordi bilnøglen ligger inde i bilen. Eller fordi låsen skal omkodes med det samme, da nøglerne er forsvundet sammen med dine adresseoplysninger.

Og det gælder også, når du har brug for god og gennemtænkt service. Fx til at indbrudssikre lejligheder, villaer, virksomheder og institutioner. Eller fordi din boligforening gerne vil have en god leverandør, når det gælder låse, nøgler, dørpumper og sikring mod indbrud i hele ejendommen.

Bedre låseservice

Hos Jensen Låse er vi den sikre, stabile og prisbevidste låsesmed, du har brug for på Frederiksberg. Vi kører ud til store og små opgaver og sørger altid for den bedste løsninger til gode priser. Og vi er professionelle og effektive.

Vi hjælper blandt andet private med akut hjælp og til at få de bedste låse og den bedste indbrudssikring. Og på samme måde hjælper vi virksomheder, institutioner, hoteller, plejehjem og private firmaer med både sikring af deres værdier og lettere adgang med fx elektroniske låsesystemer, automatiske døråbnere og meget mere.

Flexible ydelser

Boligselskaber, ejerforeninger, andelsforeninger og lignende kan nyde godt af vores gode service på Frederiksberg. Vi tilbyder nemlig at være fast partner på låseservice til ejendommen. Så ved I altid ved, hvem I kan ringe til, når der er behov for det – enten fordi de enkelte beboere skal bruge assistance, eller fordi ejendommen skal have den bedste og mest gennemtænkte løsning, når det kommer til fx låse, nøgler, låsesystemer, mekanisk og elektronisk sikring eller et postkassesystemer.

 • Jensen låse tilbyder for eksempel:
 • Oplukning af låse – hele døgnet.
 • Omkodning og udskiftning af låse
 • Nye låsesystemer eller servicering af gamle
 • Levering og montering af nye låse.
 • Låseservice til private, erhverv og offentlige virksomheder.
 • Indbrudssikring af lejligheder, ejendomme, og virksomheder.
 • Rådgivning om nyeste sikkerhed i låse, sikring af karme, vinduer og døre.
 • Postkasser og postkassesystemer.
 • Elektronisk adgangskontrol.
 • Gittersikring
 • Serviceaftaler til ejendomme – andelsforeninger, ejerforeninger, ejendomsselskaber, ejendomsservice-selskaber.
 • Låseservice og indbrudssikring til hoteller, virksomheder, institutioner, plejehjem og skoler.
 • Automatiske døråbnere, fx i porten til gården i en ejendom eller på plejehjem.

Skriv eller ring til Jensen Låse, når du skal bruge en låsesmed på Frederiksberg – både til de små opgaver og de store.
Vi garanterer service i top kvalitet og attraktive priser – hvad enten du er privatperson, virksomhed eller sidder i din ejendoms bestyrelse.

Ring nu eller send en besked, til højre eller nedenfor.

Tlf: 41 31 70 90

Låseservice overalt i København.

Amager, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Hellerup, Gentofte, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj

Jensen Låse – København

 

TLF: 41 31 70 90

Capellas Alle 6
2770 Kastrup, København
Email: info@jensenlaase.dk


Skriv navn og telefon
og vi ringer dig op.

Montering af nye låse

Vi vejleder og monterer låse lige efter dine krav og ønsker i godkendte låse i hele København og omegn.

Adgangskontrol

Vi laver alle typer af adgangskontrol systemer. Ring og få gratis rådgivning om sikkerhed og tyverisikring.

Elektroniske låse

Yale Doorman-systemet, hvor du kan styre adgangen til hjemmet med en app og selv lave nøglekort efter behov.

Søger du en låsesmed på Frederiksberg? Det sker utallige gange på daglig basis, at befolkningen over hele København og omegn får brug for en låsesmed. Det kan være, hvis man har låst sig selv ude og glemt nøglerne i boligen, eller hvis man har en defekt lås – og nøglen eventuelt er knækket. Uafhængigt af situationen er Jensen Låse til rådighed 24/7. Vi gør en dyd ud af at hjælpe dig med effektiv service, når du er i nød.

En låsesmed på Frederiksberg med højt serviceniveau

Vi tilbyder en professionel låsesmed på Frederiksberg, der er uddannet i at levere hurtig service og høj kvalitet. Og hvordan leverer en låsesmed høj kvalitet, kunne du måske fristes til at spørge om. Jensen Låse kan i næsten samtlige tilfælde låse døren op for dig uden at bore i låsen. Borer man i låsen, skal den nemlig repareres efterfølgende, men hos os kan vores låsesmede i 90% af tilfældene låse døren op, uden at det kræver reparation.

Låsesmed på Frederiksberg med hurtig udrykning

Jensen Låse går den ekstra mil for at blive din foretrukne låsesmed på Frederiksberg. Vi bestræber os derfor på at kunne møde op på din adresse senest en halv time efter, du har ringet. Herfra vil du modtage ovenstående service, og dit problem vil hurtigt blive løst, så du kan komme videre i hverdagens rutiner. Vi er der senest en halv time efter, og så selv om det skulle være om natten eller tidligt om morgenen. Hos Jensen Låse er vi altid til rådighed for dig som kunde.

Låsesmed Frederiksberg – Mere end blot hoveddøren

Husk, at vi også kan hjælpe dig i andre sammenhænge, der har med en mistet og glemt nøgle at gøre. Vi kan nemlig også hjælpe dig, hvis du skulle være ude for samme uheld med bilen eller postkassen. Dette hænder nemlig også derude, og her er vores låsesmede heldigvis også uddannede i at kunne løse problemet. Vi er meget hensynsfulde og varsomme, når det kommer til dine låse, hvad enten det er hoveddøren, bilen eller postkassen. Vi kan ligeledes lave et nyt sæt nøgler til postkassen eller hoveddøren, såfremt du skulle have mistet dem.

Ring til os allerede nu på døgnlinjen på 41 31 70 90, hvis du mangler en låsesmed på Frederiksberg. Vi sidder klar til at rykke ud! Du kan også se mere om vores privatsikringer ved at klikke her. Vi tager gerne en ganske uforpligtende snak om netop dette, og du kan kontakte os på samme nummer. Vi glæder os til at høre fra dig.