Indbrudssikring af ejendom


Vil du sikre dit hjem eller din virksomhed bedst muligt mod indbrud og uvedkommende. Så få hjælp fra Jensen Låse. Vi sikrer dit hjem, din ejendom eller din virksomhed.

Er du nervøs for at få indbrud? Har du mange værdier i hjemmet, eller blot ting, der har stor betydning for dig? Vil du være tryg og samtidig sikre værdierne bedst muligt? Så skal du indbrudssikre dit hjem bedst muligt. Og heldigvis kan det lade sig gøre med enkle indgreb og løsninger.

Hos Jensen Låse er vi eksperter i indbrudssikring, og vi sikrer både hjem og virksomheder. Vi sørger for, at det er svært for tyven at komme ind, og at det tager længst mulig tid tid, før uvedkommende kan få adgang. Og med vores løsninger, er det for eksempel svært for en indbrudstyv at brække døre og vinduer op med koben, som ellers er indbrudstyvenes foretrukne værktøj – og jo mere besværligt, det er for tyven, jo mere sandsynligt er det, at han giver op eller prøver et andet sted.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Mekaniske låse med den højst mulige indbruds styrke.
  • Vindueslåse. Vinduer er tyvens letteste vej ind, så husk at få sikret vinduerne ordentlig, både med låse og med envejsskruer i udvendige glaslister.
  • Speciallåse til skydedøre.
  • Bræk-sikring – sikrer at koben andre andre bræk værktøjer er stort set ubrugelige. En effektiv og billig løsning
  • Ekstra låse. Hos Jensen Låse anbefaler vi altid to låse på alle yderdøre, hvor den ene skal være med nøgle både fra inder- og ydersiden, så en tyv ikke kan bruge døren som flugtvej.
  • Dirkefri cylindere og kopisikre nøgler.

Kontakt Jensen Låse, hvis du vil have hjælp til din indbrudssikring. Vi sætter en ære i altid at vejlede grundigt om de forskellige muligheder der er på markedet, samt at levere og montere et kvalitetsprodukt til markedets bedste priser. Og det er, hvad enten du skal sikre en lille lejlighed eller et stort firma.

Ring nu eller send en besked, til højre eller nedenfor.

Tlf: 41 31 70 90

Jensen Låse – Erhverv

 

TLF: 41 31 70 90

Capellas Alle 6
2770 Kastrup, København
Email: info@jensenlaase.dk


Skriv navn og telefon
og vi ringer dig op.

Adgangskontrol

Vi laver alle typer af adgangskontrol systemer. Ring og få gratis rådgivning om sikkerhed og tyverisikring.

Montering af nye låse

Vi vejleder og monterer låse lige efter dine krav og ønsker i godkendte låse i hele København og omegn.

Elektroniske låse

Yale Doorman-systemet, hvor du kan styre adgangen til hjemmet med en app og selv lave nøglekort efter behov.