Montering af ny Dørlukker?


Automatiske dørlukkere, døråbnere og dørpumper.

Vil du have døre, der automatisk lukker? Eller døre, der automatisk åbner? Så har du brug for en god dørpumpe. Kontakt Jensen Låse, som tilbyder gode løsninger inden for dørpumper og dørautomatik til fx virksomheder, plejehjem, skoler og boligforeninger.

Dørautomatik, dørpumper og dørlukkere kan være nyttige i rigtig mange sammenhænge. I hverdagen, hvor det hele glider lidt nemmere, når døren automatisk åbner og lukker. I gården i boligforeningen, hvor porten automatisk glider op eller lukker igen. I kælderen, hvor døren automatisk lukker igen – hvilket mange folk ellers glemmer. Eller på plejehjem, skoler og hospitaler, hvor en automatisk døråbner gør det lettere for både ældre, børn, patienter og handicappede at komme igennem.

En dørpumpe sikrer, at en dør automatisk kan åbne og lukke. Og det er rart i hverdagen i både virksomheder, institutioner og boligforeninger, hvor døre, der automatisk lukker både er praktiske, godt for varmeregningen og trygheden, når alle ikke bare kan gå ind, fordi døren står åben. En dørpumpe er en enkel løsning, der kan være til stor hjælp.

Det hele kan selvfølgelig kobles sammen med elektroniske adgangssystemer, så døren eller porten kun åbner sig for de rigtige personer. Det samme gælder i forretninger og virksomheder, hvor dørautomatik kan kobles sammen med automatiske censorer eller udtryk.

Hos Jensen Låse rådgiver vi dig om de bedste løsninger inden for dørlukkere, dørpumper og dørautomatik – ligesom vi både sælger og monterer dem. Vi tilbyder alt fra helt enkle løsninger på en enkelt eller to døre til større systemer ved nybyggerier og renoveringer. Og vi giver naturligvis et godt tilbud – både på helt små opgaver og på store løsninger til virksomheder og institutioner.

Jensen Låse tilbyder blandt andet:

  • Montering og servicering af dørlukkere, dørpumper og automatiske døråbnere.
  • Mekaniske og elektriske dørlukkere og døråbnere.
  • Løbende justeringer, da vind og vejr påvirker døre og døråbnere.
  • Dørautomatik både indendørs og udendørs – fx ved gadedøre, porte til gårdmiljøer, porte til parkeringsområder, døre til gangmiljøer, på branddøre, i ældreboliger mv.

Hele løsninger til virksomheder, plejehjem, skoler, boligforeninger, nybyg mv.
Kontakt Jensen Låse for både gode råd og et godt tilbud på dørautomatik. Ring også gerne, hvis du skal have justeret en eksisterende løsning. Vi rykker gerne ud og ser på, hvordan vi kan skræddersy en løsning til netop dig eller din virksomhed. Og har du brug for store mængder dørpumper, fx ved nybyggerier, giver vi naturligvis en god mængderabat.

Ring nu eller send en besked, til højre eller nedenfor.

Tlf: 41 31 70 90

Jensen Låse – Erhverv

 

TLF: 41 31 70 90

Capellas Alle 6
2770 Kastrup, København
Email: info@jensenlaase.dk


Skriv navn og telefon
og vi ringer dig op.

Adgangskontrol

Vi laver alle typer af adgangskontrol systemer. Ring og få gratis rådgivning om sikkerhed og tyverisikring.

Montering af nye låse

Vi vejleder og monterer låse lige efter dine krav og ønsker i godkendte låse i hele København og omegn.

Elektroniske låse

Yale Doorman-systemet, hvor du kan styre adgangen til hjemmet med en app og selv lave nøglekort efter behov.